Till förbundet:

Nyheter

Vårkurs på Stensund 11-13 mars

Gå en kurs på vårkursen. Det kurser som finns är: Frisksport Basic, Trampolinledare steg 1&2, Drama, Cirkusledarutbildning och Dans.

Basic: (Ideologi)

För dig som vill veta mer om vad frisksport är och hur det fungerar. En lekfull kurs som fungerar som språngbräda för många när det gäller att lära känna andra frisksportare. Kursen ger behörighet för delta- gande i frisksportledarutbildning steg 1 (Nyårskursen). Nivå: Nybörjare. Förkunskaper: Inga.

Trampolinledare steg 1:(Ledarskap)

Kursen vänder sig till dig som provat på att hoppa trampolin och tycker att det var så roligt att du vill lära andra att hoppa. Här får du lära dig grunderna i ledarskap och passningsteknik genom både teori och praktik. Under kursen går vi igenom grund- övningar upp till och med framåt- och bakåtvolt. Nivå: Nybörjare. Förkunskaper: Ha kännedom om vad en trampolin är och kunna grunderna i hoppning.

Trampolinledare steg 2: (Ledarskap)

Kursen vänder sig till dig som gått trampolinledar- utbildning steg 1 eller motsvarande och kan passa och lära ut övningar upp till volt. Under kursen arbetar vi bland annat med fler volter och skruvar, såsom Rudolf och 13⁄4. Nivå: Fortsättning. Förkunskaper: Ha genomgått trampolin- ledarutbildning steg 1 eller liknande.

Drama: (Färdighet)

Vill du lära dig att improvisera? Stå på en scen? Öva dina färdigheter i att agera? Då är dramakursen på Stensund kursen för dig. Här får du öva tillsammans med andra i en liten grupp i en trygg miljö. Inga förkunskaper krävs.

Cirkusledarutbildning: (Ledarskap)

Kursen riktar sig till de som vill “lära sig att lära andra” inom cirkusen och tablåns konster. Lär dig att lära ut hur man jonglerar, visa och passa under tablåbyggen. Kursen ger grundläggande kunskaper där du själv får öva dina egna kunskaper med fokus på att kunna lära ut. Meriterande att gått kursen när man söker som ledare till cirkusskolan. Inga förkunskaper krävs.

Dans: (Färdighet)

Färdighetsutbildning i olika dansstilar, med fokus på streetdance och jazz. Kursen genomförs av Frida Schooner som pluggat dans 3 åri London och nu håller på att starta upp sin egen dansakademi. Inga förkunskaper krävs.

Anmäl dig genom klubben! Maila:

olle.sahlberg@gmail.com

Skrivet: 17 Januari, 10:24

Tillbaka