Till förbundet:

Frisksportklubben Freja

Träna med FK Freja!

På torsdagar har vi härlig frisksportträning i Gnestahallen (tennishallen) kl. 19.00-20.00. Vi erbjuder för tillfället enbart träning för personer födda 2009 eller tidigare. Exempel på aktiviteter som vi har är trampolinhoppning, klättring, akrobatik och DMT. Vi håller även på med cirkusträning.

Vår medlemsavgift är 200 kr per år och du blir då medlem i Frisksportrörelsen. Vill du vara med och träna med oss kostar det även 200 kr/termin. Har du varit med på cirkusskolan så är din medlemsavgift betald. 
Klicka här för att fylla i din medlemsansökan.

Kontakta oss gärna för mer information!

Vecka 31 varje sommar bjuder vi och distriktet in till en fantastisk cirkusskolevecka som är belägen i Gnesta.
Anmälan för cirkusskolan sker på: cirkusskolan@frisksport.se


Frisksport är
 en idé om hur vi skall leva för att må bra och ha kul tillsammans.

Inte bara må bra i betydelsen att inte vara sjuk utan i ett större perspektiv: Allting hänger ihop. För att jag skall må bra måste andra också må bra. Och inte bara andra människor utan hela vår omvärld.

För att DU ska må bra måste du sköta om din kropp. Motionera, äta sunt och inte förstöra den med tobak, alkohol eller andra droger.

För att VI ska må bra måste vi dela upplevelser och känna gemenskap. Skratta, umgås och trivas.

För att ALLA ska må bra måste vi hjälpas åt. Ta ansvar för vår miljö och för jordens överlevnad. Lära känna andra människor och kulturer samt leva i fred med varandra.

Frisksport är att bry sig. Om sig själv och andra.

Välkommen till Frisksportklubben Freja du också!