Till förbundet:

Info

Info

Ladda

I Info kan du få hjälp med att ladda din telefon, läsplatta eller dator. Att ladda kostar 10 kronor och antalet laddstationer är begränsat, glöm inte din laddkabel.

Incheckning

Kommer du till lägret på söndagen eller senare sker incheckningen i Info. Incheckningen är öppen fredag 19:00-21:00 och lördag 08:30-21:00. Incheckningen ligger i Torsgårdsskolan i lägercentrum. i Incheckningen kan du betala med kort.

Trådlöst nätverk

I Info hämtar du användarnamn och lösenord till det trådlösa nätverket som finns i Torsgårdsskolan och i lägercentrum. Vi kan tyvärr inte hjälpa till med inställningar av enskilda telefoner eller datorer.

Anmälningar

I Info anmäler du dig till utflykter, workshops, tävlingar samt vissa ungdomsaktiviteter. Självklart kan även få information om lägrets alla aktiviteter, var de är, vilken utrustning som behövs, om man behöver anmäla sig och till vilken målgrupp aktiviteten främst vänder sig.

Tipspromenad och fotostig

I Info hämtar du ut tipskort till tipspromenaden och bildkarta till fotostigen, både tipspromenden och fotostigen är kostnadsfri.

Ta ut pengar

I Info kan du ta ut pengar ( i mån av tillgång) och självklart kan du även betala med kort.

Tursitinformation

I Info kan du få viss turistinformation i form av broschyrer och kartor. I övriga fall hänvisar vi till turistbyårn inne i Vara som är öppen vardagar 10:00-17:00. Telefon 0512-107 80.

Adress

I Info kan du även hämta din eftersända post. Lägrets adress är:
Frisksportarns riksläger
Johan Brinks gata 17
534 32 Vara

Telefon

Till Info kan man även ringa på telefon 0706-20 60 04. Numret är endast aktivit under lägerveckan och under infos öppettider 08:30-19:00.


Välkomna önskar
/Lotta, Tina, Anders, Karolina, Katarina och Camilla