Till förbundet:

Övrigt program

Övrigt program

Förbundets organisation i framtiden

Med anledning av ungdomsstyrelsens skärpta krav måste vi förändra vår organisation. Vi har tidigare följt deras krav genom att på förbundnivå var uppdelade i två förbund, Svenska Frisksportförbundet och Frisksportens Veteranförbund. De skärpta kraven innebär att detta inte längre duger. För att få fortsatt ekonomiskt stöd från ungdsomsstyrelsen måste vi även vara uppdelade på klubbnivå - något som den tillsatta organisationsutredningen och förbundsstyrelsen inte ser som en möjlighet. Vårt förslag till förbundsmötet kommer därför vara att vi går ihop till ett och samma förbund.

Med anledning av detta bjuder vi in till tre pass där alla är välkomna att diskutera hur vår organisation ska se ut i framtiden. Förbundsstyrelsen kommer berätta hur arbetet för att komma fram till det här förslaget har gått till. Det kommer ges ett stort utrymme för diskussion!

Förbundsbudget - varför ser den ut som den gör?

Som en följd av organisationsförändringen kommer förbundets anslag att minska. Därför är det viktigt att veta vad vi värdesätter mest i förbundet. Vad ska förbundet prioritera? Vad tycker du förbundet ska lägga sina pengar på? 

Med anledning av detta bjuder vi in till tre pass där alla är välkomna att diskutera vad som är viktigast att prioritera i förbundet. Förbundsstyrelsen kommer berätta hur budgeten ser ut idag och vilka möjligheter som finns. Det kommer ges ett stort utrymme för diskussion!

Distriksträffar

Dags att bestämma lag inför de kommande tävlingarna och göra upp en plan för hur man nu äntligen ska återerövra stafettguldet. Här ska man planera för hur distriktet ska hjälpa till med kvällsvakter och hur man ska fira veckans segrar, kanske med ett tårtkalas?

Ny på riksläger

Är det ditt första riksläger du precis har kommit till? Då kanske den här informationen är precis vad du behöver. Här går vi igenom hur det hela fungerar, vad man behöver anmäla sig till och vad man måste tänka på. Självklart kan man också ställa frågor och få svar på dom. Välkommen!

Tipspromenad

Gå en tipspromenad, svara rätt på så många frågor du kan. Kanske är det du som vinner. Ingår i lägervagiften.

Fotostig

Försök hitta att para ihop rätt bild med rätt plats. Här behöver man inte ha bråttom eller vara den som har mest rätt. En runda kring lägerområdet och en i centrala Vara. Ingår i lägeravgiften!

Förbundsmöte - SFF och Förbundsmöte FVF

Var med och påverka hur förbundets framtid ska se ut. Är du inte anmäld som ombud för din klubb eller distrikt har du ändå yttranderätt vid förbundsmötena och kan delta i diskussionen, men du har ingen rösträtt!