Frisksportkalendern

Midsommarswimrun 2018

23 Juni - 23 Juni

Välkommen till Stensund på midsommardagen! Vi kör en enkel swimruntävling som är öppen för alla, enda kravet är att du ska vara bekväm med att simma 200m i öppet vatten med skor på.

Samling 12.00 vid Magasinet, anmälan på plats.

Vanliga swimrunregler gäller. Du tävlar i lag om 2 personer. Du ska ha en badmössa som syns bra, och våtdräkt rekommenderas. Målet är att ha roligt tillsammans i en fantastisk miljö! Vi kommer, om allt fungerar, ha 2 olika banor, en för de lite mer erfarna och en Walk& Float-bana för dom som vill testa på Swimrun. Lite utrustning finns att låna, men du bör ta med dig våtdräkt, simglasögon, löparskor. Deltagandet är kostnadsfritt, men köp gärna vår nya, snygga simmössa det hjälper oss att driva den här tävlingen! 


Tävlingen anordnas i samarbete med Frisksportrörelsen men är ingen sanktionerad tävling, så du ansvarar för din egen säkerhet och du bör vara försäkrad mot eventuella olyckshändelser. Är du medlem i en frisksportklubb är du dock försäkrad. Vädret kan ställa till det, så du måste själv hålla dig informerad om eventuella förändringar i planeringen, dessa kommer presenteras på Facebook.


Välkomna!!

Mer info finns på Facebook på ”Midsommarswimrun 2018”   

 

Tillbaka