Artikelarkiv

Tobias Karlsson leder danspass. Foto: Pontus Landström

Fartfylld rikslägervecka i Vadstena

Rikslägret i Vadstena besöktes av fler än 1 300 personer! Veckan fylldes av volleyboll, trampolin, sång, dans, vänner, våfflor och mycket, mycket mer!

En rikslägervecka kan vara svår att sammanfatta! Eftersom alla lägerdeltagare själva väljer vad de vill vara med på ser veckan olika ut beroende på vilka programpunkter som lockar. Vissa är med på en massa gympapass, några går på allsång och åker på utflykter, andra spelar volleyboll och fotboll medan några andra följer med sina barn på sångstund, disco eller cirkusträning.

Lägret i Vadstena präglades av en härlig stämning, gemenskap, växlande väder och många roliga aktiviteter. En av årets nyheter var SUP-träning (Stand Up Paddling) och möjligheten att avsluta dagarna med yoga vid kl 23 på kvällarna. En av höjdpunkterna som lockade många deltagare var onsdagens två danspass med Tobias Karlsson som är känd från tv-programmet Let's dance – då fylldes den stora gräsplanen av flera hundra lägerdeltagare som deltog med stor entusiasm.

Förutom nyheter bjöds det även på klassiska aktiviteter som Hellensk mångkamp, volleybollturneringar, allsång och lägerbål.

Läs Motala Vadstena Tidnings reportage om lägret här och läs mer i kommande nummer av Tidningen Frisksport!

Nästa års riksläger arrangeras på Stensund utanför Trosa i Sörmland vecka 28 - vi ses där!

Skrivet: 15 Juli, 11:44 av Sara Brunskog

Tillbaka