Till förbundet:

Om oss

Frisksport Björken bildades 1967

Klubben startade som FK Björken men bytte namn 2020 för att bli tydligare i kommunikationen.

Under årens gång har aktiviteterna varit många, bl.a friluftsliv, volleyboll, innebandy, frimärksklubb och deltagande på Frisksportarnas Riksläger, där klubbens stora eldsjäl och grundare Kurt Andersson, samlade klubbens barn och ungdomar kring sig och hade eget matlag, där alla fick hjälpa till med inköp och matlagning.

MM Cupen (Innebandy) i Motala var även det en aktivitet som klubbens medlemmar gärna deltog i. Det är en helg i november fylld med aktiviteter så som trampolin, akrobatik, volleyboll, cheerleading och filmtittande.

Våra verksamheter numera är Trampolin/Cirkus/Tablå, startad på 90-talet, och Cheerleading, startad hösten 2018. Se mer info under fliken aktiviteter.

Megahelgen i Värnamo är en populär återkommande Frisksportträff, oftast i november, som många medlemmar i gärna åker på. 

Sedan september 2020 har vi även startat Frisksport Björken Ungdom vilket möjliggör större samarbeten mellan klubbarna då vi numera tillhör Svenska Frisksportförbundet, Frisksportens Ungdomsförbund samt Svenska Cheerleadingförbundet och RF (Riksidrottsförbundet). Detta för att skapa starkare och säkrare verksamheter.

 

Frisksport Björken

 

Frisksport Björken Ungdom

Postadress
Frisksport Björken
c/o Martin Kalrsson
Gamla Klubbetorp
641 63 BJÖRKVIK
0706-75 44 35

E-post
bjorken(a)frisksport.se

Bankgiro
5875-6198

Swish
123 615 19 48

Postadress
Frisksport Björken Ungdom
c/o Martin Kalrsson
Gamla Klubbetorp
641 63 BJÖRKVIK
0706-75 44 35

E-post
bjorkenung(a)frisksport.se

Bankgiro
Bankavtal inte klart än

Swish
Bankavtal inte klart än