Nu finns ett nytt ledarmaterial för klubbar som vill starta upp eller utveckla sin befintliga friluftsverksamhet. Det finns både aktivitetstips och för den som startar ny verksamhet finns möjlighet att få ett startpaket med friluftsmaterial.

Vårt nya material guidar ledaren till en året-runt-verksamhet i naturen som riktar sig till barn och familjer. Med en komplett guide och ett startpaket med material är det enkelt att starta igång.

I startpaketet ingår en hel uppsättning friluftsmaterial för upp till 20 barn, med allt från kåsor till stormkök, luppar och kikare. Förutom det fysiska materialet får du som startar friluftsverksamhet också en guide med tips på aktiviteter och upplägg för verksamheten. Som klubb eller distrikt får ni också ge två ledare möjlighet att kostnadsfritt få en endagsutbildning i materialet, första tillfället är lördagen 7 maj på Stensund.

Kontakta Sara Brunskog på förbundskansliet för mer information sara.brunskog@frisksport.se

Skicka in en intresseanmälan för startpaketet via det här formuläret: https://docs.google.com/forms/d/1arDAwrSBCIFz6cDK4sCWYxwBi-lyV4nQ4mEn1IKoeTQ/ 

Anmälan till utbildningen 7 maj sker via det här formuläret: (LÄNKA IN ett anmälningsformulär ni har gjort)

Till aktuellt