Till förbundet:

Ungdom

Ungdom

Ungdomsläger

För dig som är född 2004 eller tidigare finns ett särskilt ungdomsläger där du kan slå upp ditt tält och bo tillsammans med andra unga lägerdeltagare. Här finns även ungdomstältet.

Ungdomstältet

Välkommen in i ungdomstältet! Här kan du ta en paus från alla aktiviteter och bara ta det lugnt, spela lite spel eller bara slappa i sofforna. Håll utkik efter våra Instagram-tävlingar och kanske en och annan spel- och filmkväll! Öppet 09:00–22:00 varje dag.

Battle of Hestra

Ett rollspel som pågår 15:00–23:00 varje dag och går ut på att man ska ”döda” de andra deltagarna - med frukt och grönsaker!

Ålder: Född 2004 eller tidigare

Samling 13:30 i ungdomstältet för frivillig genomgång och information.

Anmälan och regler: battleofhestra.pw (öppnas vid lägerstart)

Det går att anmäla sig fram till 15:00 då dagens omgång startar.

Spökvandring

Spökvandringen för dig som inte har svaga nerver eller dåligt hjärta. Inleds med skräckfilm 22:00 i ungdomstältet. Första gruppen går 23:00 från ungdomstältet. Anmälan i info senast onsdag 19:00.

Ålder: Född 2004 eller tidigare.

Sjuka lekar klockan sju

Underliga, märkliga, besynnerliga och rent av sjuka lekar. Fotboll på såpa eller mänsklig tablåbowling. Allt kan hända. Lika roliga att delta i som att titta på. Något nytt varje dag, klockan sju.

Ålder: Född 2004 eller tidigare.

Plats: Gympaytan

Ungdomsträffar med Erik

Onsdag 11:00 i Medborgarhuset

Erik har varit med länge, han vet saker. Saker som kan hjälpa dig och dina klubbkompisar att anordna årtiondets, om inte århundradets ungdomsträff. Ta tillfället att knyta kontakter med ungdomar från andra klubbar och få reda på hemligheterna till en lyckad ungdomsträff.

Turnering i Mugglarquidditch

Måndag 18:00 på fotbollsplan 1

Välkomna den ärofyllda mugglarvarianten av trollkarlssporten Quidditch. Anmäl ditt lag om 7 personer till info senast måndag 13:00. Först till kvarn! Kvastar finns att låna men ta gärna med egen. Regler anslås på anslagstavlan vid ungdomstältet.

Ålder: Född 2004 eller tidigare.

Äventuren

Äventuren är tillbaka! Samla ihop ett lag för en helkväll i skogen. Poäng förtjänas genom att plocka kontroller, men även genom att se och inte synas av andra lag. Se Äventurens egen sida för mer information.