Till förbundet:

Nyheter

Idag börjar rikslägret i Hestra

Frisksportarnas riksläger går av stapeln idag (8 juli) i Hestra. Det blir en vecka fylld med roliga aktiviteter. Ni som bor i närheten, hälsa gärna på!

Rikslägret är förlagt vid Isamon, idrottsplatsen i Hestra. Precis intill villabebyggelsen. Ni som bor i trakten och är hemma - kom gärna dit och titta, ta en fika och upplev underhållninen på kvällarna. För barnen blir det extra bra underhållning. De kända barnunderhållarna Anki och Pytte kommer dit och Mojje. För de mer vuxna kommer det till exempel att bli Bob Dylan - kväll.

Läs mer om programmet här.

Det kostar inget att komma och hälsa på, ta en fika och titta på kvällsunderhållningen. Vill man vara med på aktiviteterna som pågår under dagarna, så går det också bra, men då behöver man vara med och betala. Det går att lösa dagpass, eller för hela veckan, om man vill det. Information om priser hittar du här.

Programmet är späckat. Det är gymping varje dag, det är tävlingar (öppna även för icke medlemmar) i en lång rad sporter. Tävlingarna startar redan 8 juli med uppförslöpning uppför Isaberg, sedan fortsätter det med en intensiv vecka med turneringar i Volleyboll, fotboll,tävlingar i golf, orientering, terränglöpning, mångkamp med mera.

Det blir också prova på i en mängd olika träningsformer; tabata, body combat till exempel och varje kväll blir det prova på i olika discipliner av dans. I medborgarhuset kommer det att anordnas föreläsningar i olika ämnen under veckan.

Det blir en intensiv och rolig vecka. 

En sak ber vi er att tänka på om ni besöker ett frisksportevent för första gången: I frisksportsammanhang råder frihet från alkohol, tobak och droger. På lägerområdet under veckan vill vi att det respekteras. 

Skrivet: 8 Juli, 06:15 av Thomas Lundh

Tillbaka