Till förbundet:

Rixläger

Under vecka 28 genomförs varje år frisksportarnas rixläger. På grund av rådande omstänigheter är lägret digitalt vilket gör att alla kan vara med oavsett vart man är! För att läsa mer om vad de innebär klicka här. För att komma direkt till schemat klicka här

 

Vi i Östergötland har även vissa aktiviteter som genomförs fysiskt. För att se schemat för dessa aktiviteter gå in på Motala Frisksportklubbs facebook eller instagram. 

Välkomna till utomhusträning i stugan

På onsdagar har vi under sommaren träningar ute i vår klubbstuga på råssnäs. Där kan ni hoppa trampolin, klättra klättervägg, paddla kanot/kajak, bada, lära er olika cirkusaktiviteter eller bara umgås med andra frisksportare. 

 

OBS! Vädret kan göra så att träningen blir inställd

Angående Coronaviruset

Frisksportarna i Motala följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vårt gym håller tills vidare öppet dock med en maxgräns. Du kan läsa Folkhälsomyndighetens rekommendationer här.

Givetvis gäller samma försiktighetsågärder som i all verksamhet numera, där den viktigaste är att man stannar hemma om man har minsta symptom på förkylning eller liknande.

Vår parkourpark vid råssnässkolan
 
Vill du hyra vår klubbstuga på Råssnäs? Läs mer här.