Notiser

Extra inkomst till klubben genom Folkspel

Svenska Frisksportförbundet är medlem i Folkspel som står bakom bland annat Bingolotto och Sverigelotten. Ett enkelt sätt att tjäna lite extra pengar till frisksportklubben är att sälja lotter (både fysiskt och digitalt) så går en del av försäljningssumman tillbaka till er.

Registrera er enkelt och uppmana sedan medlemmar, föräldrar/släktingar och andra intresserade att välja att stödja er klubb. Det är ett bra läge nu innan Bingolottos jul- och nyårssändningar! Här registrerar ni er. Det är bra om ni registrerar er med hela klubbnamnet så att ordet Frisksport blir sökbart. Då kan fler personer hitta er klubb och bidra vid köp av lotter. De kan antingen köpa enstaka lotter eller prenumerera på ett antal varje vecka.

När ni har registrerat er klubb går ni in på den här sidan där klubben får en föreningslänk. Ert kundnummer finns i länken vilket är det som möjliggör att ni kan styra överskottet till klubben. Här finns en pdf för nedladdning som kommer från Folkspel och som visar hur det fungerar med att koppla digitala köp av bingolotter till er klubb.

Stötta Svenska Frisksportförbundet
Du som medlem som vill stödja Svenska Frisksportförbundet med lottköp kan göra det genom att köpa lotter här Om du vill prenumerera på Bingolotter kan du göra det här och välja Svenska Frisksportförbundet när du väljer vilken förening du vill stödja.

Skrivet: 10 December, 14:22 av Sara Brunskog

Tillbaka