Frågor & Svar
HEM / Frågor & Svar

Frågor & Svar

Vem kan gå på Cirkusskolan?

Alla barn och ungdomar mellan 7 och 15 år är välkomna att delta!

Vad ska man ha på sig på Cirkusskolan?

Det är bra att ha vanliga sommar-/idrottskläder som man kan hoppa och klättra i. Innegymnastikskor får man ha på sig om man vill under jongleringen (men man behöver inte), men då får man ta av dem när det är dags för trampolin och akrobatik för att ingen ska skada sig.

Är det bra att ha med sig någonting?

Vi bjuder på enkelt fika (frukt och dryck). Vill du ha eget mellanmål får du gärna ta med det. Egen mugg hjälper oss att spara på engångsmaterialet och därmed miljön.

När är föreställningen?

Föreställningen är på fredagen. Tiderna är kl 11 respektive 15, beroende på vilken grupp man går i. Observera att cirkusskoledeltagarna går som vanligt (9-12 eller 13-16/14-17).

Vem får komma på föreställningen?

Alla är bjudna – ju större publik desto roligare!

Vad är fria timmen?

Som en extra bonus håller ibland Cirkusskolan öppet mellan 16-17 måndag till onsdag under cirkusskoleveckorna. Då får deltagare från båda grupperna vara med. Dessutom är föräldrar, syskon och kompisar är välkomna att komma med och prova. Vad som gäller för din stad informeras det om på måndagen. Det blir ingen fri timme i Flen och Katrineholm 2024.

Hur gör man om det är två syskon eller kompisar som vill vara i samma grupp (förmiddag/eftermiddag) men de är i olika åldrar?

Det går bra att vara med i samma grupp ändå. Åldersindelningen är en rekommendation men vi möter fortfarande alla deltagare på individnivå.

Jag vill inte att mitt barn ska vara med om en lokal tidning/radiostation eller liknande kommer för att göra reportage om Cirkusskolan. Hur berättar jag detta?

Det går bra att meddela oss på cirkusskolan@frisksport.se eller i hallen när vi ses på måndagen. Det går också bra att meddela detta i fältet ”Allergier eller övriga upplysningar” vid anmälan.

Jag vill göra en anmälan, men båda grupperna i min stad är fulla – hur gör jag?

När en grupp blir full öppnas ett reservplatsformulär som du kan göra anmälan på. Observera att du då kan få besked med mycket kort varsel, t ex om någon avbokar eller blir sjuk.

Hur gör jag en anmälan?

Genom att fylla i anmälningsformuläret till den stad du vill gå i. Du hittar dessa under ”Anmälan” i menyn.

Hur vet jag att min anmälan gått igenom?

När du fyllt i anmälningsformuläret och klickat på knappen ”Skicka anmälan” kommer du att skickas vidare till en bekräftelsesida med information om betalning m.m. Om denna sida inte skulle visas, vänligen kontakta cirkusskolan@frisksport.se.

Hur gör jag för att betala?

Betala till BG 709-0905 eller Swish 123 280 70 30. Skriv deltagarens namn, plats, vecka och grupp som meddelande. Ledarna i hallen tar inte emot kontanter.

När ska jag senast betala?

Avgiften ska vara oss tillhanda innan Cirkusskolan startar.

Vi har fått förhinder, behöver jag avanmäla och i så fall hur?

Anmälan är bindande och avanmälan kan ske upp till en vecka innan Cirkusskolans start. Görs avanmälan senare debiteras halva avgiften. Om ingen avanmälan görs debiteras hela avgiften. Detta gäller även där det är avgiftsfritt. För att avanmäla skickar du ett mail med deltagarens namn, personnummer och stad till cirkusskolan@frisksport.se.

Vi bor på vårat sommarställe under Cirkusskolan. Ska vi ange det som adress, eller är det vår vanliga som gäller?

Det är bra att ange den permanenta adressen då det i efterhand kan skickas ut information om de lokala klubbarnas verksamhet och bidragsgivare kräver att folkbokföringsadressen används.

Jag har fler frågor, hur kommer jag i kontakt med er?

Det går bra att kontakta oss på cirkusskolan@frisksport.se.