MENY

Nyköping frisksportklubb behöver dig!

På grund av olika omständigheter har klubben nu ett akut behov av hjälp med att få fler engagerade personer till styrelsen.

Vi söker dig som är villig att tillföra din kompetens och arbeta för föreningens bästa!

Vi är en klubb med växande verksamhet, som är otroligt roligt. Bland annan har intresset att spela volleyboll med oss ökat otroligt.

Naturen är en viktig del av vår verksamhet, vi har ett alltid pågående arbete runt vårt vackra Frisksporttorp. Där håller arboretumstigen på att utökas och förbättras.

Styrelsen är föreningens beslutande organ och ska representera alla medlemmar. Ta tillfället i akt och bli en i laget runt vår fina klubb.

Fundera över sommaren och anmäl ditt intresse eller kom med förslag på lämpliga och engagerade personer till detta stimulerande och ej så arbetsamma engagemang.

Vid frågor kontakta vår ungdomsansvariga ledare Elin Håkansson, hakansson.elin@gmail.com

Ingen kan göra allt, alla kan göra något ❤

 

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Medlemsmöte 26 maj – beslut om beachhall i Nyköping

Medlemsmöte 26 maj – beslut om beachhall i Nyköping

Styrelsen bjuder in alla medlemmar till ett extra medlemsmöte söndagen den 26 maj klockan 17-18. Plats: Tessinhallen där vi har våra träningar (Alphaskolans gymnastiksal, Aurore Holmberg väg 7). Syftet med mötet är att ta beslut om föreningen, enligt en förslag som...

läs mer
NFK på U16-SM

NFK på U16-SM

I helgen var Nyköpings Frisksportklubb i Falköping och tävlade i U16 med ett pojklag    NFK spelade många jämna matcher och dom var själva förvånade över att vi faktiskt hade chansen även mot dom bästa lagen! Med tre vinster och tre förluster landade vi på en 11:e...

läs mer