MENY

Höjda medlemsavgifter och ny träningsavgift – dags att förnya sitt medlemskap för 2024

Då var det ett nytt år och dags att förnya sitt medlemskap genom att betala in medlemsavgiften för året. På årsmötet 17 februari togs ett beslut om att höja föreningens medlemsavgifter och införa en ny träningsavgift för volleyboll som ska betalas av deltagare på volleybompa, volleybollträningar, motionsvolleyboll, beachvolleybollträningar och motionsbeachvolleyboll.

Medlemsavgifter höjs med 50 kr. Träningsavgiften är 200 kr. Båda avgifterna gäller helår per kalenderår. Läs mer om avgifterna och hur man blir medlem eller förnyar sitt medlemskap för ett nytt år på sidan Bli medlem.

Bakgrunden är att klubben har fått en stor ökning av antalet medlemmar, framförallt volleybollintresserade, och vi behöver utöka halltiderna inför kommande verksamhetsår. För att kunna täcka utökade hallkostnader höjer klubben medlemsavgifterna och inför en träningsavgift för de som tränar volleyboll. Klubbens låga medlemsavgifter har inte höjts på många år. I jämförelse med andra föreningar har vi mycket låga medlemsavgifter och även efter höjningen kommer avgifterna fortsatt att vara låga. 

De som är tränare, ledare, funktionär eller utför andra arbetsuppgifter som klubben har behov av, behöver inte betala deltagaravgiften, utan betalar enbart medlemsavgiften. Styrelsen kan bestämma om vilka som inte behöver betala deltagaravgiften. 

Påminnelser skickas inte ut – påminn gärna varandra

I dagsläget skickas det inte ut påminnelser till var och en om att betala årets medlemsavgift. Vi förstår att det är lätt att glömma, så påminn gärna varandra då ni träffas i samband med aktiviteter.  Ledare uppmanas att påminna deltagare i olika aktiviteter. Styrelsen jobbar på att samla in mejladaresser för att kunna få till bättre rutiner framöver. Skicka gärna din mejladress till oss ifall du tror att föreningen saknar den.

Tack på förhand!

Styrelsen

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Medlemsmöte 26 maj – beslut om beachhall i Nyköping

Medlemsmöte 26 maj – beslut om beachhall i Nyköping

Styrelsen bjuder in alla medlemmar till ett extra medlemsmöte söndagen den 26 maj klockan 17-18. Plats: Tessinhallen där vi har våra träningar (Alphaskolans gymnastiksal, Aurore Holmberg väg 7). Syftet med mötet är att ta beslut om föreningen, enligt en förslag som...

läs mer
NFK på U16-SM

NFK på U16-SM

I helgen var Nyköpings Frisksportklubb i Falköping och tävlade i U16 med ett pojklag    NFK spelade många jämna matcher och dom var själva förvånade över att vi faktiskt hade chansen även mot dom bästa lagen! Med tre vinster och tre förluster landade vi på en 11:e...

läs mer
Nyköping Volley Cup 2024

Nyköping Volley Cup 2024

Nyköpings Frisksportklubb ordnar turnering för barn och ungdomar!   Nivåer: Level 4, 5 och 7   Var? Rosvalla B + C hall (hissar upp mellanväggen)   När? Lördag 2:a mars: - Level 4+5 :  9:30-13:30 - Level 7  : 13:30-17:30 Länk till anmälan i Profixio: Nyköping Volley...

läs mer