Bli medlem

Bli medlem

Kul att du vill bli medlem hos oss! Alla som deltar i våra aktiviteter ska vara medlemmar. Deltar du dessutom i vår cheerleading- eller cirkusverksamhet betalar du en terminsavgift enligt nedan. 

Lovisa Törnvall
Ordförande
Medlemskap

Avgifter

Medlemsavgifter 2024

Barn och ungdom (0-18 år)200 kr
Ung vuxen (19-25 år)200 kr
Vuxen (26 år -)200 kr

Terminsavgifter 2024

Cheerleading600 kr
Cirkus/trampolin300 kr
Flermedlemsrabatt-50%
Ledar- och förtroenderabatt-50%

Flermedlemsrabatt gäller medlemar tre och uppåt på samma adress som deltar i samma verksamhet.

Familjemedlemmar till ledare samt förtroendevalda får 50% rabatt på medlemsavgift.

Alla ska kunna vara med!

Frisksport Björken är medveten om att alla inte har ekonomiska förutsättningar för att kunna hålla på med cheerleading eller trampolin/cirkus/tablå och bli medlemmar i en förening. Vi har valt att starta Kompisfonden för att det inte ska behöva vara så. Genom vår kompisfond kan vi ge fler möjligheter att vara aktiva i vår förening. Nya och gamla medlemmar kan söka ekonomiskt bidrag som möjliggör att de kan delta i föreningens verksamhet.

Pengar vi tar in vid till exempel uppträdanden går till Kompisfonden. Vi tar också tacksamt emot bidrag till fonden via bankgiro 5875-6198 eller Swish 123 615 19 48.

Vad kan man söka ekonomiskt stöd för?

Kompisfonden kan godkänna ekonomiskt stöd för till exempel medlemsavgifter, träningsavgifter och utrustning som till exempel skor till cheerleadingen. Du skickar in ansökan via knappen nedan:

Till kompisfonden

Innehåll
Relaterat

Kontakta oss

Våra aktiviteter

Mer om frisksport

Registrera

Så här gör du

1. Betala in den årliga medlemsavgiften till bankgironr 5875-6198. Glöm inte ange vem betalningen gäller.

2. Fyll i personuppgifterna via länken nedan. Om du förnyar ditt medlemsskap varje år behöver du bara betala in avgiften och ange vem betalningen avser.

Ska du betala terminsavgift kan du betala det via bankgiro eller Swish.

Bankgiro
5875-6198
Swish
123 615 19 48

Du hittar en utskrivbar blankett med information om personuppgifter och swishlänk via den här länken. Har du frågor om medlemsregistreringen är du välkommen att kontakta oss.

Fyll i uppgifter

Så hanterar vi uppgifter

Personuppgifter

Du som medlem har rätt att veta vilken information vi samlar om dig, och vad den används till.
Ganska enkelt kan man säga att vi samlar dina personuppgifter i våra medlemsregister, MyClub och IdrottOnline, samt i fakturajournaler. De enda som kommer åt dina personuppgifter är företrädare för klubben, distriktet och förbundet. Vi delar aldrig dina uppgifter med någon och de används inte till marknadsföring i någon form.

  • Klubben: Så att vi kan skicka ut nyhetsbrev, kontakta anhörig om något händer på en aktivitet samt söka bidrag hos kommunen och Riksidrottsförbundet, RF.
  • Distriktet: För att söka pengar från Region Sörmland vilket sedan genererar bidrag till klubbarna till bland annat utbildningar och ungdomsträffar.
  • Förbundet: För att skicka ut tidningen samt att medlemsförsäkringen ska gälla under aktivitet.

Du har rätt att säga ifrån att vi sparar dina uppgifter men måste då tas bort som medlem. Dina uppgifter sparas det år du är medlem samt nästkommande år, ifall du vill bli medlem igen. Sedan raderas alla uppgifter om dig i medlemsregistren.

Vi kommer i samband med utåtriktade aktiviteter marknadsföra klubben med bilder från klubbens aktiviteter. Är detta något du inte vill vara med på så säg till i förväg, så vi kan ordna bilderna så att du inte är med. Samma sak gäller klubbens interna och externa kommunikation, så som nyhetsbrev, flyers och hemsida.

Ditt medlemsskap

Det här gäller

Som medlem lovar du:
att följa klubbens regler:
– Frisksportverksamhet är helt fri från tobak, alkohol och andra droger.
– Frisksportverksamhet är fri från all form av mobbning och rasism.

Som medlem får du:
– Tidningen Frisksport hem i brevlådan.
– Försäkring under frisksportverksamhet och resan dit och hem.
– Aktuell information om klubben via mejl.
– Ha roligt tillsammans med likasinnade.

Medlemsförsäkran (gäller alla)
Jag sympatiserar med frisksportens helhetssyn sådan den är formulerad i förbundsprogrammet och förbinder mig att i frisksportsammanhang inte förtära drycker som innehåller mer än 2,25 volymprocent (=1,8 viktprocent) alkohol eller använda tobak eller narkotika i någon form.

Frisksportlöftet (obligatoriskt för 12-18 år, frivilligt för övriga)
Jag förbinder mig att inte i något sammanhang förtära drycker, vilka innehåller mer än 2,25 volymprocent (1,8 viktprocent) alkohol eller använda tobak eller narkotika i någon form.