Ny hemsida!

Frisksport Björken har ny hemsida! Vad tycks? Vi håller fortfarande på att bygga upp sidan men hoppas det ska bli en bra plattform för våra medlemmar. Klicka Runt och kika!

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Kompisfonden

Kompisfonden

Alla ska kunna vara med! Frisksport Björken startar Kompisfonden för att kunna erbjuda ekonomiskt stöd för de som inte har ekonomiska förutsättningar för att vara med i en förening. Vi tycker att pengarna inte ska vara ett hinder för någon! Genom avgifter vid...

läs mer
Boda borg

Boda borg

Nu har vi äntligen varit på bodaborg med cirkusen!! Mycket spring och lek i de spännande questerna. Alla lag kämpade hårt för sina stämplar och skrattade mycket på vägen. Hoppas alla hade jättekul, så ser vi fram emot super aktivitets dagen den 29 april! Bild i...

läs mer
Besök av Matteo!

Besök av Matteo!

Matteo Reimer från Trosa Frisksportklubb kom på besök till cirkus träningen den 12/4 och bjöd på inspiration och glädje. Matteo går på cirkus gymnasium i Stockholm och har mycket kunskap att dela med barnen. Träningen fylls med kreativitet och energi, tack Matteo för...

läs mer