Kompisfonden

Alla ska kunna vara med!

Frisksport Björken startar Kompisfonden för att kunna erbjuda ekonomiskt stöd för de som inte har ekonomiska förutsättningar för att vara med i en förening. Vi tycker att pengarna inte ska vara ett hinder för någon!

Genom avgifter vid uppträdanden och insamling från andra medlemmar samlas pengar i en pott som sedan personer som behöver kan söka bidrag från. Bidrag från Kompisfonden kan gå till medlemsavgifter, träningsavgifter eller utrustning, som skor till cheerleadingen.

Vill du bidra till denna fina satsning? Vår insamling kommer dra igång på allvar i maj 2024, men vi tar alltid tacksamt emot en valfri summa på swish. Du kan också läsa mer om kompisfonden här.

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Boda borg

Boda borg

Nu har vi äntligen varit på bodaborg med cirkusen!! Mycket spring och lek i de spännande questerna. Alla lag kämpade hårt för sina stämplar och skrattade mycket på vägen. Hoppas alla hade jättekul, så ser vi fram emot super aktivitets dagen den 29 april! Bild i...

läs mer
Besök av Matteo!

Besök av Matteo!

Matteo Reimer från Trosa Frisksportklubb kom på besök till cirkus träningen den 12/4 och bjöd på inspiration och glädje. Matteo går på cirkus gymnasium i Stockholm och har mycket kunskap att dela med barnen. Träningen fylls med kreativitet och energi, tack Matteo för...

läs mer
Sportlovsuppehåll

Sportlovsuppehåll

På sportlovet kommer cheerleadingträningen den 21 februari ha uppehåll. En härlig sportlovsaktivitet för alla våra medlemmar planeras, håll utkik i kalendern!Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och inte här i inlägget för att visas rätt.

läs mer