timer

Frisksport Ljungsbro

Välkommen till Frisksport Ljungsbro och Frisksport Ljungsbro Ungdom! Vi ordnar aktiviteter inom friluftsliv, idrott och hälsa för familjer, ungdomar och vuxna i en nykter och tobaksfri miljö. Häng med!

Om oss

Frisksport Ljungsbro

Vi ordnar roliga aktiviteter för alla åldrar i en nykter och tobaksfri miljö. Hos oss kan du till exempel lära dig cirkuskonster, trampolin, prova på friluftsliv med familjen eller vara med på barngympa.
Vi anordnar även olika aktiviteter under året tillsammans med andra frisksportklubbar i Östergötland och vi är flera familjer från Ljungsbro som åker på Frisksportlägret som anordnas vecka 28 varje sommar. Läs mer om våra aktiviteter här nedan!
Få koll på datum

Kalendern

Det är alltid något på gång i vår klubb! Våra regelbundna träningar kan du läsa om här, men i kalendern hittar du andra arrangemang vi ordnar. Klicka på respektive event för mer detaljer.

Gå till kalender för att se alla kommande händelser!

Till kalendern

200 kr

för barn och ungdomar

200 kr

för vuxna

500 kr

för hela familjen
Träningsavgift tillkommer.
Bli Medlem

Vill du bli medlem
i vår klubb?

En inblick

Häng med på cirkus!

Vi har cirkusgrupper för olika åldrar (ja, även för vuxna!). Lär dig luftakrobatik, jongleringskonster, hoppa trampolin eller gå på klot. Titta på filmen för att se hur det kan se ut på vår träning. Välkommen att testa!
Aktiviteter
Aktiviteter