timer

Frisksport­klubben Sjö

Välkommen till FK Sjö i Sävsjö! Vi har träning i cirkus och trampolin, samt gymnastik och ordnar roliga aktiviteter för alla åldrar i en drogfri miljö där alla kan trivas. Kontakta oss gärna om du vill bli medlem eller prova på vår verksamhet!

Om oss

FK Sjö

Frisksportklubben Sjö i Sävsjö erbjuder aktiviteter för alla från små barn till vuxna seniorer. Varje vecka har vi cirkus-, trampolin- och gymnastikträning för barn och ungdomar. Vi har naturgrupper och kul aktiviteter för de yngsta, och vi gör utflykter och friluftsliv med roliga upplevelser för alla åldrar. Vår klubb ordnar också många kulturaktiviteter för vuxna, t ex föreläsningar, skapande verksamhet och kurskvällar.

Som medlem i Frisksportklubben Sjö kan du även delta i arrangemang som ordnas av Svenska Frisksportförbundet, Frisksportens Ungdomsförbund och vårt distrikt. Kom gärna och prova någon av våra aktiviteter!
Klubbkalender

Kalendern

Det är alltid något på gång i vår klubb!

I vår kalender kan du läsa om allt som händer den kommande tiden. Våra regelbundna cirkus- och trampolinträningar hittar du info om här.

100 kr/år

för barn och ungdom

170 kr/år

för en vuxen

400 kr/år

för hela familjen

150 kr/termin

träningsavgift cirkus & trampolin

100 kr/termin

träningsavgift gymnastik
Bli Medlem

Vill du bli medlem
i vår klubb?

En inblick

Cirkus- och trampolinträningen

Häng med på cirkus och trampolin hos oss! Här kan du se lite vad man kan göra på en cirkusträning. Kom gärna och prova våra aktiviteter!
Alla våra aktiviteter är fria från alkohol, tobak och andra droger. Läs mer om vår förening här!