Deltagande vid distriktets årsmöte

Deltagande vid distriktets årsmöte!

Hans och Christel deltog 17 mars vid Västergötlands frisksportsdistrikts årsmöte.

Mötet hölls i Karlsborg där distriktet i år är värdar för Frisksportarnas riksläger.
Det är en vacker lägerplats och det är flera som anmält att de vill vara med och bidra med arbetskraft under lägret.

Vill du också vara med? Anmäl dig till Christel

 

 

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Riksläger i Karlsborg!

Riksläger i Karlsborg!

Dags för riksläger! Välkommen att följa med på sommarveckan med något för alla! Den 6–13 juli 2024 träffas vi i Karlsborg, Västergötland, och campar, badar, sportar och umgås tillsammans. Det årliga Frisksportlägret erbjuder aktiviteter för alla åldrar och nivåer, med...

läs mer
Ungdomar från Skövde FK på påskkurs!

Ungdomar från Skövde FK på påskkurs!

Två av föreningens ungdomar på påskkurs! Isak och Emelia har tidigare endast varit med på frisksportarnas årliga riksläger därför var det extra kul att de två valde att åka med på frisksportarnas påskkurs i Sälen 28 mars-1 april. Utbildning i ledarskap blandades med...

läs mer
Årsmöte 2024

Årsmöte 2024

Skövde FK hölls sitt årsmöte i Bergsluft lördag 2 mars. Tusen tack alla medlemmar som kom och deltog på årsmötet. Tillsammans driver vi vår fina klubb vidare!    Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och inte här i inlägget för att visas...

läs mer