Ungdomar från Skövde FK på påskkurs!

Två av föreningens ungdomar på påskkurs!

Isak och Emelia har tidigare endast varit med på frisksportarnas årliga riksläger därför var det extra kul att de två valde att åka med på frisksportarnas påskkurs i Sälen 28 mars-1 april. Utbildning i ledarskap blandades med utförsåkning, lekar och annat skoj.

 Emilia sammanfattar kursen så här:

– Mina förväntningar på kursen var ganska höga eftersom många talade väldigt bra om den och hur roligt det skulle bli. De förväntningar uppfylldes verkligen. Vi var cirka 30 ungdomar och jag fick träffa många nya människor som jag blev vän med! På kvällarna fick vi planera lite inför lägret till sommaren och komma med förslag till aktiviteter som man kan göra för både unga och lite äldre. Vi gjorde även lite sammarbetsövningar som var väldigt roliga och sen var det ju såklart skidåkningen under dagarna som var det bästa!!

Riksläger v28:
Både Isak och Emilia planerar att vara med på rikslägret även i år. Västergötlands frisksportsdistrikt anordnar lägret i Karlsborg.

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Riksläger i Karlsborg!

Riksläger i Karlsborg!

Dags för riksläger! Välkommen att följa med på sommarveckan med något för alla! Den 6–13 juli 2024 träffas vi i Karlsborg, Västergötland, och campar, badar, sportar och umgås tillsammans. Det årliga Frisksportlägret erbjuder aktiviteter för alla åldrar och nivåer, med...

läs mer
Deltagande vid distriktets årsmöte

Deltagande vid distriktets årsmöte

Deltagande vid distriktets årsmöte! Hans och Christel deltog 17 mars vid Västergötlands frisksportsdistrikts årsmöte. Mötet hölls i Karlsborg där distriktet i år är värdar för Frisksportarnas riksläger.Det är en vacker lägerplats och det är flera som anmält att de...

läs mer
Årsmöte 2024

Årsmöte 2024

Skövde FK hölls sitt årsmöte i Bergsluft lördag 2 mars. Tusen tack alla medlemmar som kom och deltog på årsmötet. Tillsammans driver vi vår fina klubb vidare!    Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och inte här i inlägget för att visas...

läs mer