Ungdomar från Skövde FK på påskkurs!

Två av föreningens ungdomar på påskkurs!

Isak och Emelia har tidigare endast varit med på frisksportarnas årliga riksläger därför var det extra kul att de två valde att åka med på frisksportarnas påskkurs i Sälen 28 mars-1 april. Utbildning i ledarskap blandades med utförsåkning, lekar och annat skoj.

 Emilia sammanfattar kursen så här:

– Mina förväntningar på kursen var ganska höga eftersom många talade väldigt bra om den och hur roligt det skulle bli. De förväntningar uppfylldes verkligen. Vi var cirka 30 ungdomar och jag fick träffa många nya människor som jag blev vän med! På kvällarna fick vi planera lite inför lägret till sommaren och komma med förslag till aktiviteter som man kan göra för både unga och lite äldre. Vi gjorde även lite sammarbetsövningar som var väldigt roliga och sen var det ju såklart skidåkningen under dagarna som var det bästa!!

Riksläger v28:
Både Isak och Emilia planerar att vara med på rikslägret även i år. Västergötlands frisksportsdistrikt anordnar lägret i Karlsborg.

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Fira Skövde FK 90 år!

Fira Skövde FK 90 år!

Lördag 24 augusti kl.15! Då firar vi att Skövde FK är 90 år. Välkommen! Läs mer under aktiviteter, anmälan senast 17 augusti  Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och inte här i inlägget för att visas rätt.

läs mer
Skövde FK på riksläger i Karlsborg!

Skövde FK på riksläger i Karlsborg!

Nya, nygamla och gamla medlemmar med på årets riksläger!! Under lördag och söndag vecka 27 samt måndag till och med lördag vecka 28 arrangerade Västergötlands frisksportsdistrikt frisksportarnas riksläger i Karlsborg. Med på lägret var vi i år 18! medlemmar från...

läs mer
Riksläger i Karlsborg!

Riksläger i Karlsborg!

Dags för riksläger! Välkommen att följa med på sommarveckan med något för alla! Den 6–13 juli 2024 träffas vi i Karlsborg, Västergötland, och campar, badar, sportar och umgås tillsammans. Det årliga Frisksportlägret erbjuder aktiviteter för alla åldrar och nivåer, med...

läs mer