FK Freja
Ted Modén
Klubbordförande

 

KONTAKTA OSS

INNEHÅLL

Välkommen

Våra aktiviteter

Kontaktuppgifter

RELATERAT

Om frisksport

Utbildningar

Kalender

INNEHÅLL

Välkommen

Våra aktiviteter

Kontaktuppgifter

Våra aktiviteter

Trampolin

Klättring

Cirkus

Frisksportläger

I Frisksportklubben Freja i Gnesta har vi härlig frisksportträning på torsdagar i Gnestahallen (tennishallen) kl. 18.30-19.45. Vi erbjuder för tillfället enbart träning för personer som är 10 år och äldre. Exempel på aktiviteter som vi har är trampolinhoppning, klättring, akrobatik och DMT. Vi håller även på med cirkusträning.
Vi har ett begränsat antal som kan vara med (max 30 st). Kontakta oss i förväg så får du besked om det finns plats eller ej. Maila på freja@frisksport.se.
Vår medlemsavgift är 200 kr per år. Vill du vara med och träna med oss kostar det även 200 kr/termin. Har du varit med på sommarens cirkusskola så är din medlemsavgift betald för det året du var med på cirkusskolan.
Klicka här för att fylla i din medlemsansökan.
Förutom våra klubbaktiviteter kan du som medlem delta i förbundsarrangemang, till exempel forspaddling, fjällresor, läger och kurser.

Cirkusskola
Vecka 31 varje sommar bjuder vi och Sörmlands Frisksportdistrikt in till en fantastisk cirkusskolevecka som är belägen i Gnesta. Info och anmälan finns på frisksport.se/cirkusskola.

Riksläger
Varje sommar, vecka 28, samlas frisksportmedlemmar från hela Sverige till riksläger. På rikslägret finns det något för alla, stora som små, sportiga som kulturella. Det är idrottstävlingar, gympa, föredrag, familjeverksamhet, ungdomsaktiviteter och seniorprogram. Självklart är lägret alkohol-, tobaks- och drogfritt. Man bor i tält eller husvagn och kan laga sin egen mat eller köpa matpaket, där frukost och middag ingår. Rikslägret flyttar runt i Sverige varje år och i sommar (2023) är det på Stensund utanför Trosa i Sörmland.
Läs mer på www.frisksportlager.se och häng med du också!

 

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till vår klubb:
E-post: freja@frisksport.se
Postadress:
Frisksportklubben Freja
c/o Per Bormark
Ringdansvägen 4
646 30 Gnesta
För e-post använd:
fornamn.efternamn@frisksport.se
Ordförande:
Ted Modén
070-270 14 28
Kassör:
Per Bormark
070-290 27 99

RELATERAT

Om frisksport

Utbildningar

Kalender

Våra sociala kanaler

Följ oss i sociala medier för att se mer från oss och vad vi gör tillsammans!

@FRISKSPORT

@FRISKSPORT