Aktiviteter

Våra aktiviteter

Frisksporten i Sverige har en tradition av att ta in nya häftiga sporter och aktiviteter till sina klubbar. Visste du att det var genom frisksporten som tyngdlyftning, innebandy och volleyboll blev stora sporter i Sverige?

I FK Freja har vi vårt länge haft aktiviteter för barn och unga, men just nu har vi ledarbrist för detta. Men det finns så mycket mer i Frisksport! Häng med på en utflykt, eller hör av dig om du är intresserad av att bli engagerad hos oss.
Ted Modén
Ledare
Det här gör vi:
Cirkusskolan
Läger och resor
Mer än bara sport

Klubbens aktiviteter

Torsdagsträningen

Torsdagsträningen ligger nere just nu på grund av ledarbrist. Hör av dig om du vill ställa upp!

Samarbetsarrangemang

Vår klubb samarbetar med distrikt och förbund och som medlem har du tillgång till många aktiviteter även utanför klubben! Vi annonserar träffar på våra sociala medier och i vår kalender. Häng på!

Med våra förbund Svenska Frisksportförbundet och Frisksportens Ungdomsförbund kan du som är medlem åka på alla läger, utbildningar och resor som ordnas på olika platser i landet. Det är bland annat det stora frisksportlägret varje sommar, midsommarfiranden, forspaddlingsresa och ledarutbildningar. Spana in vilka arrangemang som är på gång på förbundens hemsida.

Cirkusskolan

Varje sommar kommer Frisksports Cirkusskola till oss! Gå med i cirkusen en vecka och lär dig konster som du sedan kan visa upp i en föreställning.

Läs mer om cirkusskolan här.

Frisksportläger

Vecka 28 varje år ordnas ett stort Frisksportläger någonstans i Sverige. Det är en vecka fylld av aktiviteter, träningspass, tävlingar och underhållning för alla åldrar. Läs mer om lägret här.