Aktiviteter

Våra aktiviteter

Vi ordnar flera olika aktiviteter inom idrott och friluftsliv, bland annat familjegympa, bordtennis och cirkusträning. Se tid och plats här nedanför och häng med du också!

Följ oss i våra sociala kanaler: Facebook Frisksport Jönköping och Instagram @frisksportjonkoping för att få regelbundna uppdateringar om våra aktiviteter. Du som är medlem kan gå med i facebookgruppen ”Frisksport Jönköping (för medlemmar)” där vi lägger upp info om verksamheten.

Sara Brunskog
Ledare
DET HÄR GÖR VI
Cirkus
Trampolin
Träning & motion
Bordtennis
Familjegympa
Läger
Regelbundna aktiviteter

Klubbens aktiviteter

Trampolin och cirkus

Söndagar kl 18:00–19:00.

Trampolin- och cirkusträning i Rosenlundsskolans gymnastiksal!
Testa trampolin och airfloor och prova på cirkus som jonglering, diabolos och enhjulingar. Vi provar gymnastik och hänger i ringar. Deltagarna väljer själva vad de är med på, man kan testa och lära sig mer om det man vill, det är ett roligt sätt att röra på sig utan några krav på prestation.

Passar för: Barn och ungdomar som går på mellan- och högstadiet.
Kontaktperson: Mats Johansson, mats.johansson@frisksport.se
Just nu är gruppen full! Maila Mats för att ställa dig i kö.

Frisksportgympa familj

Söndagar kl 17:00-18:00
Frisksportgympa för familjer i Rosenlundsskolans gymnastiksal!

Vi rör på oss tillsammans genom att leka och klättra, hoppa, krypa och springa runt en hinderbana. Du som vuxen följer med ditt barn/barnbarn runt banan.
Passar för: Familjer med barn ca 2-10 år.

Kontaktperson: Sara Brunskog, sbrunskog@gmail.com, 073-533 63 95.
Just nu är gruppen full! Maila Sara för att ställa er i kö.

Bordtennis

Varje onsdag kl 19.30-21:00 med start 6 september, är vi ett gäng som spelar pingis tillsammans
Passar för: både nybörjare och dig som spelat ett tag!
Kontaktperson:
Jonny Nilsson, 070-514 71 51

Träning och motion

Vi mår bra av att röra på oss! Ibland motionerar vi genom att gå uppför Järabacken – alla går i sin egen takt och så länge man själv orkar och vill.
Kontaktperson: Anna Helmer, 073-366 16 81

Ibland ordnar vi också en träningsdag, padelturnering eller något annat vi tycker är kul. Har du en egen idé? Kontakta styrelsen!

Övriga aktiviteter

Resor, läger och aktivitetsdagar

Aktivitetsdagar

Emellanåt ordnar vi aktivitetsdagar med olika teman som träningsdagar eller padelturneringar. Alla specialevents annonseras på vår facebooksida Frisksport Jönköping.

Utflykter och resor

Varje år finns chansen att åka med på utflykter, läger och resor inom Frisksport. Det kan vara forspaddling, ungdomsträffar, teaterbesök och ledarutbildningar.

Jönköpings FK är en del av Smålands Frisksportungdom och Frisksportens Ungdomsförbund som ordnar utbildningar, resor och läger varje år, och som medlem får du chans att följa med. Spana in vilka arrangemang som är på gång på förbundets hemsida.

Frisksportläger

Vecka 28 varje år ordnas ett stort Frisksportläger någonstans i Sverige. Det är en vecka fylld av aktiviteter, träningspass, tävlingar och underhållning för alla åldrar. Läs mer om lägret här.