Julavslutning 8 december

Välkommen till julavslutning med Trosa FK! Torsdag 8 december 18.30–20.00 i Hedebyhallen i Vagnhärad

Prova på jonglering, trampolin, slackline, enhjuling, balansklot, tyg med mera. Klubben bjuder alla på julfika.

Alla är välkomna – inte bara medlemmar!

OBS! Båda grupperna samtidigt! Kom när du vill!

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Julavslutning

Julavslutning

Välkommen till julavslutning med Trosa FK! Torsdag 7 december 18.30–20.00 i Multum i Trosa Prova på jonglering, trampolin, slackline, enhjuling, balansklot, tyg med mera. Klubben bjuder alla på julfika. Alla är välkomna – inte bara medlemmar! OBS! Båda grupperna...

läs mer
Öppet hus 4 februari

Öppet hus 4 februari

Den 4 februari ordnar Trosa Kommun öppet hus i nya hallen Multum i Trosa! Trosa Frisksportklubb och Trosa Truppgymnastik finns på plats. Det bjuds å musikunderhållning och fika. Välkommen 4 februari kl 11:00–15:00!Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och...

läs mer
Nytt! Söndagsträning

Nytt! Söndagsträning

Vi startar söndagsträningar ungefär en gång i månaden. Öppet förråd i vår nya hall Multum. Träna det du vill! Läs mer här.Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och inte här i inlägget för att visas rätt.

läs mer