Terminsstart 19 januari i Trosa

När vi startar vårterminen blir det i den nybyggda Sporthallen i Trosa!

Trosa FK tvingas lämna Hedebyhallen. I stället får vi flytta in i den nybyggda sporthallen i Trosa! Trosa FK har haft en bra dialog med Trosa kommun i flera år. Nu är det dags att flytta! Vi hoppas att det inte ska ställa till allt för mycket besvär för medlemmarna.

Fördelar:
– fantastisk nybyggd, fin hall
– eget förråd i anslutning till hallen
– avancerade ”gropar” med ned- sänkta trampoliner, fasttrack mm
– flera lokaler, perfekt för läger mm
– nära för den som bor i Trosa

Nackdelar:
– mycket jobb/kostsamt att flytta
– vissa medlemmar kommer inte kunna vara med längre, pga längre avstånd för den som inte bor i Trosa.

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Julavslutning

Julavslutning

Välkommen till julavslutning med Trosa FK! Torsdag 7 december 18.30–20.00 i Multum i Trosa Prova på jonglering, trampolin, slackline, enhjuling, balansklot, tyg med mera. Klubben bjuder alla på julfika. Alla är välkomna – inte bara medlemmar! OBS! Båda grupperna...

läs mer
Öppet hus 4 februari

Öppet hus 4 februari

Den 4 februari ordnar Trosa Kommun öppet hus i nya hallen Multum i Trosa! Trosa Frisksportklubb och Trosa Truppgymnastik finns på plats. Det bjuds å musikunderhållning och fika. Välkommen 4 februari kl 11:00–15:00!Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och...

läs mer
Nytt! Söndagsträning

Nytt! Söndagsträning

Vi startar söndagsträningar ungefär en gång i månaden. Öppet förråd i vår nya hall Multum. Träna det du vill! Läs mer här.Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och inte här i inlägget för att visas rätt.

läs mer