timer

FK Falken

Välkommen till FK Falken och Falken Frisksportungdom, frisksportklubbarna i Falköping! Hos oss kan du vara med på många olika aktiviteter baserade på frisksportens budskap om att må bra och ha kul tillsammans.

Om oss

Frisksport i Falköping

Vi erbjuder frisksportaktiviteter i Falköping nästan varje vecka året runt. Alla åldrar välkomna och du kan bland annat vara med på gympa, träna parkour eller hoppa trampolin.

Förutom den regelbundna träningen ordnar vi vandringar och utflykter samt deltar i de aktiviteter som arrangeras av Västergötlands frisksportdistrikt och frisksportrörelsen centralt.

Välkommen att vara med!

Aktiviteter

Få koll på datum

Läs i kalendern

Det är alltid något på gång i vår klubb! I vår kalender kan du hitta aktuell information om träningstider, och läsa om evenemang som är på gång. 

Till kalendern

280 kr/år

för ungdomar t.o.m. 25 år

350 kr/år

för vuxna över 25 år

600 kr/år

för en hel familj

För parkour tillkommer träningsavgift med 300 kr/termin. Att delta i vår damgympa utan att vara medlem kostar 340 kr/termin.

Bli Medlem

Vill du bli medlem
i vår klubb?

Från 280 kr/år!
Klicka på länken för att se priser.

En inblick

Frisksport – för alla åldrar

I Sverige finns 54 frisksportklubbar med totalt ca 7 500 medlemmar. Vi ordnar en bredd av aktiviteter med fokus på hälsa, glädje, friluftsliv och gemenskap. Titta på filmen och se hur det kan se ut! Hoppas att du också vill vara med!

Mer om Falken

Mer om Falken