Bli medlem

Medlemskap

Klart att du ska bli medlem hos oss! Vi har ett stort utbud av aktiviteter, billigt medlemskap och vi har väldigt roligt tillsammans. Här kan du läsa om medlemskapet och hur du går tillväga.

 

Hans-Olof Carlson
Ordförande
Detta ingår

Om medlemskapet

Vi är två föreningar – FK Falken och FK Falken Ungdom. När du blir medlem hos oss blir du medlem i FK Falken, och du som ej ännu fyllt 26 år blir även medlem i FK Falken Ungdom. Som medlem får du delta i alla våra träningar och aktiviteter och vår olycksfallsförsäkring täcker aktiviteter du deltar i. Förutom det får du inbjudan till alla förbundets aktiviteter och får vår medlemstidning 4 ggr/år.

Priser:

Ungdom t.o.m. 25 år: 280 kr/år

Vuxna över 25 år: 350 kr/år

En hel familj: 600 kr/år

För parkour tillkommer träningsavgift med 300 kr/termin. Att delta i vår damgympa utan att vara medlem kostar 340 kr/termin.

Innehåll
Relaterat

Kontakta oss

Våra aktiviteter

Tryggt medlemskap

Medlemsförsäkring

Som medlem i FK Falken eller FK Falken Ungdom har du en olycksfallsförsäkring via Folksam som gäller på alla frisksportaktiviteter du deltar i och även på resan dit och hem. Skulle du behöva nyttja din medlemsförsäkring hör du av dig till en ledare eller till styrelsen i klubben så får du information.

 

Ditt medlemskap

Det här gäller

Som medlem får du:
– Tidningen Frisksport hem i brevlådan.
– Olycksfallsförsäkring under frisksportverksamhet och resan dit och hem.
– Aktuell information om klubben via mejl.
– Ha roligt tillsammans med likasinnade.

Som medlem lovar du:
att följa klubbens regler:
– Frisksportverksamhet är helt fri från tobak, alkohol, doping och andra droger.
– Frisksportverksamhet är fri från all form av mobbning och rasism.

En drogfri verksamhet 

  • Medlemsförsäkran (gäller alla medlemmar)
    Jag stödjer Frisksports arbete mot alkohol, tobak, doping och andra droger och stöttar arbetet genom att i frisksportsammanhang inte använda alkohol (avser drycker med mer än 2,25 volymprocent (=1,8 viktprocent alkohol)), tobak, doping eller narkotika.
  • Frisksportlöftet (obligatoriskt för 12-18 år, och frivilligt för övriga)
    Jag väljer en drogfri livsstil och lovar mig själv att inte i något sammanhang använda alkohol (avser drycker med mer än 2,25 volymprocent (1,8 viktprocent alkohol)), tobak, doping eller narkotika.
Så hanterar vi uppgifter

Personuppgifter

Du som medlem har rätt att veta vilken information vi samlar om dig, och vad den används till.
Ganska enkelt kan man säga att vi samlar dina personuppgifter i vårt medlemsregister, MyClub, samt i fakturajournaler. De enda som kommer åt dina personuppgifter är företrädare för klubben och förbundet. Vi delar aldrig dina uppgifter med någon och de används inte till marknadsföring i någon form.

Du hittar hela vår integritetspolicy här. Vi delar integritetspolicy med Frisksportens Ungdomsförbund och Svenska Frisksportförbundet, våra riksförbund.