timer

Frisksport Falun

Välkommen till vår frisksportklubb! Här hittar du aktiviteter med fokus på hälsa, drogfrihet och träning för alla åldrar. Idrott utan prestationskrav, för att det är roligt att röra på sig tillsammans! 

Om oss

Frisksport Falun

Vår klubb har flera aktiviteter för olika åldrar. Hos oss kan du till exempel vara med på barngympa, cirkus, skogsninja, bollek eller låna våra havskajaker för en tur.
Vi åker på läger och resor regelbundet, bland annat på vår årliga forspaddlingsresa i Björbo och Frisksportlägret på sommaren.
Kom gärna och prova någon av våra aktiviteter!
Aktiviteter
En inblick

Idrott med rörelseglädje

Häng med på någon av våra barnaktiviteter, låna en kajak eller häng med på forspaddlingsresa. Du väljer! Titta på filmen för att se hur det kan se ut i vår frisksportverksamhet.
Mer om vår klubb
Mer om VÅR KLUBB
Håll dig uppdaterad

Senaste nytt

Kolla in kalendern!

Kolla in kalendern!

Du hittar våra kommande aktiviteter i kalendern här på hemsidan! Vår kalender har vi nu uppdaterat och du hittar aktuell information om våra...

läs mer
Våfflor och årsmöte

Våfflor och årsmöte

Passa på att äta våfflor, kanske bada isvak och var med på årsmöte! Årsmötet börjar i Lilltorpet söndag 19 februari kl 15:00, med våffelservering...

läs mer
Bollek blir två grupper

Bollek blir två grupper

Det är fart i vår förening! Nu startar vi en ny grupp i bolleken. Vi kör numera en äldre och en yngre grupp. Văr populară bollek delas upp i två...

läs mer

Du kan även hålla dig uppdaterad om det senaste via vår facebooksida.

Till nyhetssidan

100 kr år

för barn t.o.m. 20 år

150 kr/år

för en vuxen

300 kr/år

för hela familjen
Bli Medlem

Vill du bli medlem
i vår klubb?

Klubbkalender

Kommande aktiviteter

I vår kalender hittar du uppdaterad information om våra veckoträningar och andra aktivieteter. Där uppdaterar vi också om någon träning är flyttad eller inställd.

Till kalendern