timer

Frisksport Falun

Välkommen till vår frisksportklubb! Här hittar du aktiviteter med fokus på hälsa, drogfrihet och träning för alla åldrar. Idrott utan prestationskrav, för att det är roligt att röra på sig tillsammans! 

Om oss

Frisksport Falun

Vår klubb har flera aktiviteter för olika åldrar. Hos oss kan du till exempel vara med på barngympa, cirkus, skogsninja, bollek eller låna våra havskajaker för en tur.
Vi åker på läger och resor regelbundet, bland annat på vår årliga forspaddlingsresa i Björbo och Frisksportlägret på sommaren.
Kom gärna och prova någon av våra aktiviteter!
Aktiviteter
En inblick

Idrott med rörelseglädje

Häng med på någon av våra barnaktiviteter, låna en kajak eller häng med på forspaddlingsresa. Du väljer! Titta på filmen för att se hur det kan se ut i vår frisksportverksamhet.
Mer om vår klubb
Mer om VÅR KLUBB
Håll dig uppdaterad

Senaste nytt

Nu drar vi igång vårterminen

Nu drar vi igång vårterminen

Du hittar våra kommande aktiviteter i kalendern här på hemsidan! Nu drar vi igång vårterminenen. Artistisk gymnastik drar igång vecka 2 Cirkusskolan...

läs mer
God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

För Falu Frisksportklubb har 2023 varit ett bra år. Totalt har vi haft 138 st träningstillfällen då barn och ungdomar haft chans att röra på sig och...

läs mer

Du kan även hålla dig uppdaterad om det senaste via vår facebooksida.

Till nyhetssidan

100 kr år

för barn t.o.m. 20 år

150 kr/år

för en vuxen

300 kr/år

för hela familjen
Bli Medlem

Vill du bli medlem
i vår klubb?

Klubbkalender

Kommande aktiviteter

I vår kalender hittar du uppdaterad information om våra veckoträningar och andra aktivieteter. Där uppdaterar vi också om någon träning är flyttad eller inställd.

Till kalendern