timer

Frisksport Falun

Välkommen till vår frisksportklubb! Här hittar du aktiviteter med fokus på hälsa, drogfrihet och träning för alla åldrar. Idrott utan prestationskrav, för att det är roligt att röra på sig tillsammans! 

Om oss

Frisksport Falun

Vår klubb har flera aktiviteter för olika åldrar. Hos oss kan du till exempel vara med på barngympa, cirkus, skogsninja, bollek eller låna våra havskajaker för en tur.
Vi åker på läger och resor regelbundet, bland annat på vår årliga forspaddlingsresa i Björbo och Frisksportlägret på sommaren.
Kom gärna och prova någon av våra aktiviteter!
Aktiviteter
En inblick

Idrott med rörelseglädje

Häng med på någon av våra barnaktiviteter, låna en kajak eller häng med på forspaddlingsresa. Du väljer! Titta på filmen för att se hur det kan se ut i vår frisksportverksamhet.
Mer om vår klubb
Mer om VÅR KLUBB
Håll dig uppdaterad

Senaste nytt

Miniskogsninja

Miniskogsninja

Nu startar vi upp en till grupp med Skogninja för barn födda 2016-2019 Vi kommer kalla gruppen Miniskogsninja. Med start onsdag vecka 36 och där...

läs mer
Bollek flyttas till onsdagar

Bollek flyttas till onsdagar

Till hösten så kommer bollek byta veckodag från torsdagar till onsdagar. Det är precis som på vårterminen två grupper: Yngre barn (3-4 år) och äldre...

läs mer
Kolla in kalendern!

Kolla in kalendern!

Du hittar våra kommande aktiviteter i kalendern här på hemsidan! Vår kalender har vi nu uppdaterat och du hittar aktuell information om våra...

läs mer

Du kan även hålla dig uppdaterad om det senaste via vår facebooksida.

Till nyhetssidan

100 kr år

för barn t.o.m. 20 år

150 kr/år

för en vuxen

300 kr/år

för hela familjen
Bli Medlem

Vill du bli medlem
i vår klubb?

Klubbkalender

Kommande aktiviteter

I vår kalender hittar du uppdaterad information om våra veckoträningar och andra aktivieteter. Där uppdaterar vi också om någon träning är flyttad eller inställd.

Till kalendern