Våfflor och årsmöte

Passa på att äta våfflor, kanske bada isvak och var med på årsmöte! Årsmötet börjar i Lilltorpet söndag 19 februari kl 15:00, med våffelservering från kl 14:00.

För att vi ska kunna planera inköp av fika är vi tacksam om ni anmäler ert deltagande via det här formuläret.

Vi ses!

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Miniskogsninja

Miniskogsninja

Nu startar vi upp en till grupp med Skogninja för barn födda 2016-2019 Vi kommer kalla gruppen Miniskogsninja. Med start onsdag vecka 36 och där efter onsdagar jämna veckor fram till vecka 50 kommer vi  hitta på spännande aktiviteter utomhus i skogarna kring Falun....

läs mer
Bollek flyttas till onsdagar

Bollek flyttas till onsdagar

Till hösten så kommer bollek byta veckodag från torsdagar till onsdagar. Det är precis som på vårterminen två grupper: Yngre barn (3-4 år) och äldre barn (5-6 år).Grupperna börjar precis som tidigare 17:30 för de yngre och 18:30 för de äldre! Läs mer om grupperna...

läs mer
Kolla in kalendern!

Kolla in kalendern!

Du hittar våra kommande aktiviteter i kalendern här på hemsidan! Vår kalender har vi nu uppdaterat och du hittar aktuell information om våra veckoaktiviteter! Dessutom kan du nu se evenemang du kan åka på på andra platser i förbundet under vår kalender. Kolla in...

läs mer