Välkommen till årsmöte 2024-02-21

Välkommen till Årsemöte i Falu Frisksportklubb

Datum:
2024-02-21

Tid:
18:00–19:30

Plats:
Kaserngården 4 i Falun

Handlingar:
Kommer tillhandahållas på mötet

Anmälan:
Var vänlig anmäl ditt deltagande via mail till falun@frisksport.se

SÖK NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Nu tar vi sommarlov

Nu tar vi sommarlov

Nu tar vi lite sommarlov med verksamheten och laddar för en ny höstterminen. I sommar vecka 28 arrangeras Frisksportarna Riksläger i Karlsborg. Häng gärna med. Här kan du läsa mer. 2024 | Sommarveckan med något för alla (frisksportlager.se)

läs mer
Nu drar vi igång vårterminen

Nu drar vi igång vårterminen

Du hittar våra kommande aktiviteter i kalendern här på hemsidan! Nu drar vi igång vårterminenen. Artistisk gymnastik drar igång vecka 2 Cirkusskolan och Bolleken börjar vecka 4 Barngymnastik och Skogsninja återkommer vi med startdatum. Vår kalender har vi nu...

läs mer
God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

För Falu Frisksportklubb har 2023 varit ett bra år. Totalt har vi haft 138 st träningstillfällen då barn och ungdomar haft chans att röra på sig och utvecklas som individ. Antalet medlemmar är nu 149 st. Ett hjärtligt och innerligt tack till alla deltagare och ideellt...

läs mer