Frisksportläger i Aneby

Efter ett par år av digitala Frisksportläger längtar vi nu till ett sommarläger i småländska Aneby. Smålands Frisksportdistrikt står som arrangörer och anmälan är öppen redan nu!

Aneby i Småland är den perfekta platsen för sommarens bästa läger. Smålandsklubbarna har längtat efter att anordna lägret och förbereder aktiviteter som volleyboll, pysselverkstad, fikatält, SUP-paddling, äventyrsskola, stafetter och padel. 
– Det kommer att bli ett toppenläger med mycket av det klassiska utbudet och även några nyheter, säger Josefin Sahlberg, från lägerledningen. 

Efter två år av pandemi och digitala läger är det nog många som längtar efter fysiska träffar och gemenskap. Det är såklart svårt att veta hur intresset ser ut i landet, men lägerledningen tror ändå att intresset är stort.
– Vi hoppas att det kommer många deltagare som är sugna på läger igen, säger Kenneth Svan från lägerledningen.

Lägerledningen förbereder också för olika anpassningar som kan behöva ske i samband med pandemin. 
– Vi är förberedda på lite olika scenarion, säger Josefin Sahlberg. Självklart hoppas vi såklart på ett så normalt läger som möjligt, men det är klart att man blir lite orolig för vilka restriktioner som kan finnas framåt sommaren. Vi har en dialog med kommun och idrottsföreningarna här i Aneby hela tiden och funderar på lite olika lösningar.

Läs mer om sommarens Frisksportläger på www.frisksportlager.se

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Fritidskortet införs

Fritidskortet införs

Fler unga ska ha tillgång till fritidsaktiviteter! Så tycker regeringen, som nu inför ett "fritidskort". Det handlar om ett slags värdekort som alla...

läs mer
Digitala träffar

Digitala träffar

Önskar du som har ett förtroendeuppdrag i Frisksport mer utbyte mellan andra frisksportklubbar/distrikt och kanske en inspirationsboost? Varje månad...

läs mer
Solig friluftshelg!

Solig friluftshelg!

Den 24-26 maj samlades 75 deltagare mellan 4 och 80 år för friluftskommitténs friluftshelg utanför Värnamo. Helgen bjöd på paddling runt de många...

läs mer