Lyckat kanotprojekt i Värnamo

I Värnamo Frisksport har ett kanotprojekt riktat mot vuxna blivit väldigt uppskattat. Aktiviteten är en del i en satsning för att öka vuxnas möjlighet att komma ut i naturen och aktivera sig på fritiden.

Kommunens bidrag riktad mot vuxna har gjort det möjligt för klubben att satsa mer på att göra sina aktiviteter attraktiva för vuxna.

Josefin Sahlberg, som är ledare på aktiviteten, tycker att det är roligt att så många har kommit med på paddelutflykterna.
– Det är många som aldrig paddlat förut och flera som precis flyttat till stan och letar aktiviteter. Både på havskajakpaddlingen på sjön och i forspaddlingen inne i stan är det både nybörjare och vana paddlare som följer med.

Projektet med bidragssatsning från kommunen är snart avslutat men aktiviteten planerar att fortsätta.
– Det är en jättelyckad aktivitet som vi planerar att fortsätta med i framtiden, säger Josefin.

Kategorier

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Värnamo i världstävling

Värnamo i världstävling

Bild i Aktuelltinlägg läggs in via 'Utvald bild' och inte här i inlägget för att visas rätt.Från gympasalen i Värnamo till världsarenan i Florida! Frisksport Cheer Elite, som är Värnamo Frisksports cheerleadingsektion, har ett av landets bästa lag. FCE Midnight...

läs mer
Årsmöten i många klubbar

Årsmöten i många klubbar

Nu är det årsmötestider i många av våra klubbar! Personer från förbundsstyrelser i både FUF och SFF har varit och besökt några klubbars årsmöten. Det är roligt att se hur väl det demokratiska arbetet fungerar i Frisksport, och även intresset från många medlemmar i...

läs mer
Vi lanserar ledarwebb!

Vi lanserar ledarwebb!

Vi har nu en webbsida som är till för våra ledare! Om du är styrelseledamot, barngympaledare, bastuskötare eller har något annat ledaruppdrag i Frisksport kan du få tillgång till ledarwebben. Där hittar du all info för ansökning, redovisning, tips, mallar och andra...

läs mer