Digitala träffar

Önskar du som har ett förtroendeuppdrag i Frisksport mer utbyte mellan andra frisksportklubbar/distrikt och kanske en inspirationsboost? Varje månad från och med mars kommer du kunna hoppa in på en Zoomlänk där du kan prata med förbundskansliet och andra förtroendevalda och ställa vilka frågor du vill.

Agendan på mötena kommer alltid vara:

  • Lite aktuell information från förbundet
  • Ställ frågor om vad du vill som du undrar över.
  • Lär dig mer eller få inspiration kring ett särskilt tema.

Träffen blir den 15:e varje månad, klockan 18:00-18:45.
Att det är samma datum varje månad är för att det ska vara enkelt att komma ihåg och för att olika personer kanske har lättare olika dagar. På det här sättet blir träffen olika veckodagar hela tiden, vilket kan göra att man säkert kan komma någon gång.

Samordnar träffarna gör Josefin Sahlberg, verksamhetsutvecklare på kansliet. Olika personer kan komma att besöka de olika träffarna för att bidra med kunskap och inspiration.

Kommande träffar:
15 juni 18:00-18:45:
Tema: Fritidskortet – kort info om vad vi vet om kortet och vad som planeras för 2024. Vi går även igenom förbundsmötet.! Senast 9 juni skickas alla handlingar inför förbundsmöten i SFF och FUF ut. På den här träffen tittar vi på alla förslag som kommer komma upp på förbundsmötet och du kan ställa frågor kring dem. Handlingarna hittar du här.

Du klickar på den här länken för att gå med i mötet:
https://us06web.zoom.us/j/89929696578
(det är alltid samma länk till alla möten)

15 juli och 15 augusti SOMMARUPPEHÅLL – inga digitala träffar-

15 september 18:00-18:45:
Tema: Fritidskortet – vad innebär det? Regeringens beslut om att införa ett fritidskort för unga 8-16 år börjar gälla 2025. På den här träffen går vi igenom allt vi vet hittills och diskuterar vad införandet av fritidskort kan innebära för din verksamhet.

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Fritidskortet införs

Fritidskortet införs

Fler unga ska ha tillgång till fritidsaktiviteter! Så tycker regeringen, som nu inför ett "fritidskort". Det handlar om ett slags värdekort som alla...

läs mer
Solig friluftshelg!

Solig friluftshelg!

Den 24-26 maj samlades 75 deltagare mellan 4 och 80 år för friluftskommitténs friluftshelg utanför Värnamo. Helgen bjöd på paddling runt de många...

läs mer
Alkohol krymper hjärnan

Alkohol krymper hjärnan

Även små mängder alkohol får hjärnan att krympa. En ny rapport om alkohol och hjärnan visar på ny forskning som belyser sambandet mellan alkoholbruk...

läs mer