Info om fritidskortet (digital träff)

Fritidskortet kommer 2025! Kom och få info om allt vi vet hittills på digital träff 15 september 18:00.

Önskar du som har ett förtroendeuppdrag i Frisksport mer utbyte mellan andra frisksportklubbar/distrikt och kanske en inspirationsboost? Varje månad från och med mars kommer du kunna hoppa in på en Zoomlänk där du kan prata med förbundskansliet och andra förtroendevalda och ställa vilka frågor du vill.

Agendan på mötena kommer alltid vara:

  • Lite aktuell information från förbundet
  • Ställ frågor om vad du vill som du undrar över.
  • Lär dig mer eller få inspiration kring ett särskilt tema.

Träffen blir den 15:e varje månad, klockan 18:00-18:45.
Att det är samma datum varje månad är för att det ska vara enkelt att komma ihåg och för att olika personer kanske har lättare olika dagar. På det här sättet blir träffen olika veckodagar hela tiden, vilket kan göra att man säkert kan komma någon gång.

Samordnar träffarna gör Josefin Sahlberg, verksamhetsutvecklare på kansliet. Olika personer kan komma att besöka de olika träffarna för att bidra med kunskap och inspiration.

Länk till zoommötet: https://us06web.zoom.us/j/89929696578
(det är alltid samma länk på alla digitala träffar)

Kommande träffar:
15 september 18:00-18:45:
Tema: Fritidskortet – vad innebär det? Regeringens beslut om att införa ett fritidskort för unga 8-16 år börjar gälla 2025. På den här träffen går vi igenom allt vi vet hittills och diskuterar vad införandet av fritidskort kan innebära för din verksamhet. Du får också veta mer om bidraget som finns att söka för förberedelser av fritidskortet (här finns mer info om ansökan)

15 oktober 18:00-18:45
Tema: Kommunikation & digitala kanaler. Vi pratar om olika kommunikationsvägar i föreningar, inom klubben och utåt sett. Prata sociala medier, webb och informationsspridning och dela med dig av dina erfarenheter.

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Frisksportlägret 2024

Frisksportlägret 2024

Frisksportlägret i Karlsborg är avslutat och vilken fantastisk vecka det blev! Trots vissa ihärdiga regnskurar var humöret på topp och många kommer...

läs mer
Fritidskortet införs

Fritidskortet införs

Fler unga ska ha tillgång till fritidsaktiviteter! Så tycker regeringen, som nu inför ett "fritidskort". Det handlar om ett slags värdekort som alla...

läs mer