Ny kompisfond i Katrineholm

Frisksport Björken i Katrineholm har startat initiativet ”Kompisfonden” för att öka möjligheten för fler att kunna vara med i frisksportklubben.

Klubben fick inspiration till Kompisfonden från en annan förening.
– Kompisfonden är vår nya satsning för att öka möjligheten för fler att vara med i vår verksamhet, även om man kanske inte har råd. Det går ut på att vi samlar in pengar som sedan används till medlemsavgift och utrustning för de medlemmar som behöver det, säger klubbens ordförande Lovisa Törnvall. 

Arbetet har pågått i ungefär ett år och har till en början mest handlat om att samla in pengar till fonden. Lovisa är nöjd med hur det gått hittills.
– Vi har fått jättepositiva reak-tioner! På vår uppvisning vid terminsavslutningen i våras tog vi inträde som gick direkt till Kompisfonden och många valde till och med att betala högre inträde eftersom det gick till det här ända-målet, säger Lovisa.
– Nu när höstterminen har börjat satsar vi på att få ut informationen till alla våra medlemmar om att det finns möjlighet att få hjälp med avgifter och utrustning.

 

Tidningen Frisksport nr 3 2024
Foto: Marie Höglund
Text: Josefin Sahlberg

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Frisksportlägret 2024

Frisksportlägret 2024

Frisksportlägret i Karlsborg är avslutat och vilken fantastisk vecka det blev! Trots vissa ihärdiga regnskurar var humöret på topp och många kommer...

läs mer