Paddelkvällar

Nu har säsongen för paddelkvällar börjat! Vi träffas eftermiddag/kväll då det är vackert väder för att paddla kajak, S.U.P. och kanadensare på Hindsen vid Lerdala Frisksportgård. Häng med!

Häng med på stillsam paddling för vuxna på vardagskvällar! Än så länge är det kallt i vattnet, men när solen ligger på är det varmt och skönt i kajaken. Grillar eller fika gör vi också, såklart! Vi brukar åka vid fint väder och så lite vind som möjligt och inbjudan går ut via en messengergrupp. Kontakta Josefin på 073-068 98 75 om du vill gå med i gruppen!

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Vi kommer att ha öppet hus på Lerdala måndagar kl 17-19.30 maj-augusti, ingen anmälan behövs. Det är öppet för medlemmar, nya medlemmar är givetvis välkomna. Vid klubbstugan finns trampoliner, cirkusgrejor, linbana, klättervägg, kanoter, kajaker, paddelbrädor,...

läs mer
Snart Lerdala-säsong

Snart Lerdala-säsong

När vårvärmen kommer startar Lerdala-säsongen. Vi gör i ordning ute och inne. Håll utkik på webben och Facebook för mer info.

läs mer
Vi flyttar till ny hall!

Vi flyttar till ny hall!

Många år har vi haft verksamhet på Tinas Ö. Cirkusen var länge på Gröndal, och till och med en stund i Hänger. Nu flyttar vi all inomhusträning (utom klättring och paddling) till en ny hall. Välkomna till Östboskolan! Bakgrunden till flytten är dels att kommunen...

läs mer