Bli medlem

Bli medlem

Klart att du ska bli medlem hos oss! Vi har ett stort utbud av aktiviteter, billigt medlemskap och vi har väldigt roligt tillsammans. Här kan du läsa om medlemskapet och hur du går tillväga.

Karin Sahlberg
Ordförande
Detta ingår

Om medlemskapet

Som medlem får du delta i alla våra träningar och aktiviteter kostnadsfritt och med vår olycksfallsförsäkring täcker aktiviteter du deltar i. Förutom det får du inbjudan till alla förbundets aktiviteter och får vår medlemstidning 4 ggr/år.
Vi har två föreningar. När du blir medlem hos oss blir du medlem i Värnamo Frisksportklubb. Du som är under 26 år blir även medlem i Värnamo Frisksportungdom.

Priser:

Enskild medlem oavsett ålder: 250 kr/år

En hel familj (boende på samma adress): 600 kr/år

Avgifter tillkommer endast för de som är tävlingsaktiva i cheerleadinglag. Annars ingår alla aktiviteter i medlemsavgiften! Vi är stolta över våra låga medlemsavgifter som är möjliga tack vare stort engagemang från våra ideella ledare.

Klicka på länken för att fylla i dina uppgifter och bli medlem. Där står också hur du betalar (obs olika konton beroende på ålder då vi har två föreningar!)

Fyll i medlemsansökan

Tryggt medlemskap

Medlemsförsäkring

Som medlem i Värnamo Frisksportklubb eller Värnamo Frisksportungdom har du en olycksfallsförsäkring via Folksam som gäller på alla frisksportaktiviteter du deltar i och även på resan dit och hem. Skulle du behöva nyttja din medlemsförsäkring hör du av dig till en ledare eller till styrelsen i klubben så får du information.

 

Ditt medlemskap

Det här gäller

Som medlem får du:
– Tidningen Frisksport hem i brevlådan.
– Olycksfallsförsäkring under frisksportverksamhet och resan dit och hem.
– Aktuell information om klubben via mejl.
– Ha roligt tillsammans med likasinnade.

Som medlem lovar du:
att följa klubbens regler:
– Frisksportverksamhet är helt fri från tobak, alkohol, doping och andra droger.
– Frisksportverksamhet är fri från all form av mobbning och rasism.

En drogfri verksamhet 

  • Medlemsförsäkran (gäller alla medlemmar)
    Jag stödjer Frisksports arbete mot alkohol, tobak, doping och andra droger och stöttar arbetet genom att i frisksportsammanhang inte använda alkohol (avser drycker med mer än 2,25 volymprocent (=1,8 viktprocent alkohol)), tobak, doping eller narkotika.
  • Frisksportlöftet (obligatoriskt för 12-18 år, och frivilligt för övriga)
    Jag väljer en drogfri livsstil och lovar mig själv att inte i något sammanhang använda alkohol (avser drycker med mer än 2,25 volymprocent (1,8 viktprocent alkohol)), tobak, doping eller narkotika.
Så hanterar vi uppgifter

Personuppgifter

Du som medlem har rätt att veta vilken information vi samlar om dig, och vad den används till.
Ganska enkelt kan man säga att vi samlar dina personuppgifter i vårt medlemsregister, MyClub, samt i fakturajournaler. De enda som kommer åt dina personuppgifter är företrädare för klubben och förbundet. Vi delar aldrig dina uppgifter med någon och de används inte till marknadsföring i någon form.

Du hittar hela vår integritetspolicy här. Vi delar integritetspolicy med Frisksportens Ungdomsförbund och Svenska Frisksportförbundet, våra riksförbund.

Innehåll
Relaterat

Kontakt

Aktiviteter