Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Vi kommer att ha öppet hus på Lerdala måndagar kl 17-19.30 maj-augusti, ingen anmälan behövs. Det är öppet för medlemmar, nya medlemmar är givetvis välkomna. Vid klubbstugan finns trampoliner, cirkusgrejor, linbana, klättervägg, kanoter, kajaker, paddelbrädor, vattenstudsmattor, bad mm.
Ta med matsäck, det finns möjlighet att grilla.
Vid mycket dåligt väder kan det bli inställt, kolla på hemsidan- ”kalender”.
Hitta hit: sök Värnamo FK på google maps.
Frågor: ring Olle Sahlberg 0730 66 99 01

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Cheerleading-uppvisning i Sporthallen

Cheerleading-uppvisning i Sporthallen

Söndagen 2 juni kl 15 har Cheerleadingsektionen i Värnamo Frisksportklubb sommaruppvisning. Kom och titta på våra fantastiska lag: Twinkles, Sunset, Twilight, Darkness, Moonlight, Midnight, Blackout, Sky och Shade   Plats: Värnamo Sporthall - Östra...

läs mer
Snart Lerdala-säsong

Snart Lerdala-säsong

När vårvärmen kommer startar Lerdala-säsongen. Vi gör i ordning ute och inne. Håll utkik på webben och Facebook för mer info.

läs mer
Vi flyttar till ny hall!

Vi flyttar till ny hall!

Många år har vi haft verksamhet på Tinas Ö. Cirkusen var länge på Gröndal, och till och med en stund i Hänger. Nu flyttar vi all inomhusträning (utom klättring och paddling) till en ny hall. Välkomna till Östboskolan! Bakgrunden till flytten är dels att kommunen...

läs mer