Många nya klubbwebbar

Hela 17 nya webbsidor har skapats till Frisksportklubbar! Förbunden är glada att kunna erbjuda denna tjänst gratis till sina klubbar och hoppas att fler ska bli sugna på att få en ny webbsida.

Klubbwebbsidorna ger mycket positivt till hela rörelsen. Det blir en bra informationskanal för klubben och  lättare att marknadsföra samarbeten mellan klubbar frisksportklubbar. För klubbar som samverkar mycket kan evenemang enkelt delas mellan olika klubbar på webbsidan. Det blir också lättare för människor som är intresserade av Frisksport att förstå att vi är en stor rörelse.

Det är kansliet och informationskommittén som hjälper klubbarna göra webbsidor. Först sätts en ny sida upp i samverkan med någon i klubben, och sedan går någon eller några personer en digital kurs för att lära sig redigera sin sida.

De klubbar som hittills fått nya webbsidor är Friskport Björken, FK Falken & FK Falken Ungdom, Frisksport Falun, Frisksport Flen, FK Freja, Holmsund FK, Jönköpings FK, Frisksport Ljungsbro & Frisksport Ljungsbro Ungdom, Malmö FK, Motala Frisksportklubb & Motala Frisksportungdom, Norrköpings FK, Nyköpings FK, FK Ringen, FK Sjö, Skövde FK, Trosa FK, Värnamo Frisksportklubb & Värnamo Frisksportungdom. Webbadresserna du hittar dem på är www.frisksport.se/ortnamn om du är sugen på att titta på sidorna!

Är din klubb intresserad av att få en ny, gratis webbsida? Ta kontakt med frisksportkansliet!

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Ungdomar på träff!

Ungdomar på träff!

Över Kristi Himmelfärdshelgen den 9–12 maj träffades 25 ungdomar för en helg av roliga aktiviteter i Frisksport Motalas klubbstuga vid Vättern....

läs mer
Nominera ledare

Nominera ledare

Nominera till stipendier! Varje år delas stipendier ur Bängt Bodéns ungdomsfond ut till personer eller grupper som ”på ett förtjänstfullt sätt...

läs mer
Lätt att göra allemansrätt!

Lätt att göra allemansrätt!

Det ska vara lätt att göra allemansrätt! Ny satsning om allemansrätten ska göra att fler ska veta vad som gäller i naturen. Allemansrätten är en...

läs mer