Många nya klubbwebbar

Hela 17 nya webbsidor har skapats till Frisksportklubbar! Förbunden är glada att kunna erbjuda denna tjänst gratis till sina klubbar och hoppas att fler ska bli sugna på att få en ny webbsida.

Klubbwebbsidorna ger mycket positivt till hela rörelsen. Det blir en bra informationskanal för klubben och  lättare att marknadsföra samarbeten mellan klubbar frisksportklubbar. För klubbar som samverkar mycket kan evenemang enkelt delas mellan olika klubbar på webbsidan. Det blir också lättare för människor som är intresserade av Frisksport att förstå att vi är en stor rörelse.

Det är kansliet och informationskommittén som hjälper klubbarna göra webbsidor. Först sätts en ny sida upp i samverkan med någon i klubben, och sedan går någon eller några personer en digital kurs för att lära sig redigera sin sida.

De klubbar som hittills fått nya webbsidor är Friskport Björken, FK Falken & FK Falken Ungdom, Frisksport Falun, Frisksport Flen, FK Freja, Holmsund FK, Jönköpings FK, Frisksport Ljungsbro & Frisksport Ljungsbro Ungdom, Malmö FK, Motala Frisksportklubb & Motala Frisksportungdom, Norrköpings FK, Nyköpings FK, FK Ringen, FK Sjö, Skövde FK, Trosa FK, Värnamo Frisksportklubb & Värnamo Frisksportungdom. Webbadresserna du hittar dem på är www.frisksport.se/ortnamn om du är sugen på att titta på sidorna!

Är din klubb intresserad av att få en ny, gratis webbsida? Ta kontakt med frisksportkansliet!

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

MEGA–kul aktivitetshelg!

MEGA–kul aktivitetshelg!

Superskoj på årets Megahelg! Med hela 200 deltagare totalt under helgen är det också rekord för arrangörerna Värnamo Frisksportungdom, åtminstone om...

läs mer
FK Herkules 90 år

FK Herkules 90 år

Den 3 augusti 1933 bildades FK Herkules, Sveriges äldsta Frisksportklubb. Många samlades för att fira 90-årsjubileet vid Herkulesgården Mölndal, där...

läs mer