Snart Frisksportläger!

Nu är det bara en månad kvar till årets Frisksportläger! Hur går det med förberedelserna? Som smort, kan man säga! Men det är mycket som ska falla på plats.

Tälten är bokade, anmälningarna trillar in och lägerplatsen förbereds för uppåt 1000 deltagare. Ett Frisksportläger är ett stort arrangemang och mycket ska stämma. Men som med det mesta i ideella sammanhang så löser det sig när man hjälps åt.

– Det är jätteroligt att se hur många programpunkter vi har. Många ställer upp och ordnar massor av aktiviteter. Det är en utmaning att få in allt i programmet så det inte krockar någonstans, men det blir bra, säger Sara Brunskog, som samordnar aktiviteterna.

Arrangörerna tipsar om knatteköping, en liten egen by det finns aktiviteter för barn. En nyhet för i år är två små minihästar som man kommer kunna rida på, åka vagn med och klappa och mysa med.

Det blir också ett helt tält för trampoliner och ett eget ställe för ungdomar att hänga. I äventyrsväg kommer kan kunna prova kajakpaddling och klättring. Mycket centreras kring stranden, då det såklart måste passas på att njuta av skärgårdsmiljön.

Glöm inte anmäla er via www.frisksportlager.se innan 22 juni för att få rabatt och kunna boka frukost och middag!

TILL LÄGRETS HEMSIDA

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Härligt Frisksportläger!

Härligt Frisksportläger!

Årets Frisksportläger – sommarveckan med något för alla– är avslutat! Med vacker miljö, soligt väder och härlig stämning blev det en underbar vecka....

läs mer
En härlig friluftshelg

En härlig friluftshelg

Vilka härliga dagar det blev på Norraryds Camping vid Åsnens Nationalpark, söder om Alvesta! Utflykten och minilägret under kristihimmelfärdshelgen...

läs mer
Många nya klubbwebbar

Många nya klubbwebbar

Hela 17 nya webbsidor har skapats till Frisksportklubbar! Förbunden är glada att kunna erbjuda denna tjänst gratis till sina klubbar och hoppas att...

läs mer