Digitala träffar

Önskar du som har ett förtroendeuppdrag i Frisksport mer utbyte mellan andra frisksportklubbar/distrikt och kanske en inspirationsboost? Varje månad från och med mars kommer du kunna hoppa in på en Zoomlänk där du kan prata med förbundskansliet och andra förtroendevalda och ställa vilka frågor du vill.

Agendan på mötena kommer alltid vara:

  • Lite aktuell information från förbundet
  • Ställ frågor om vad du vill som du undrar över.
  • Lär dig mer eller få inspiration kring ett särskilt tema.

Träffen blir den 15:e varje månad, klockan 18:00-18:45.
Att det är samma datum varje månad är för att det ska vara enkelt att komma ihåg och för att olika personer kanske har lättare olika dagar. På det här sättet blir träffen olika veckodagar hela tiden, vilket kan göra att man säkert kan komma någon gång.

Samordnar träffarna gör Josefin Sahlberg, verksamhetsutvecklare på kansliet. Olika personer kan komma att besöka de olika träffarna för att bidra med kunskap och inspiration.

Kommande träffar:
15 april 18:00-18:45:
Tema: Kommunicera på digitala kanaler som webb och sociala medier. Vi presenterar Frisksports nya utseende med logotyper, färger och kläder och visar var du hittar logotyper och bilder att ladda ned.

15 maj 18:00-18:45:
Tema: Förbundsmötet 2024 närmar sig. Vi går igenom hur du kan påverka och tittar på nya förslag på förbundsprogram och stadgeändringar. Vi går igenom förslagen, diskuterar och du kan tycka till.

Du klickar på den här länken för att gå med i mötet:
https://us06web.zoom.us/j/89929696578
(det är alltid samma länk till alla möten)

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Fartfylld Påskkurs!

Fartfylld Påskkurs!

Över 30 deltagare på årets ledarutbildning i Sälen över påsk! Kursen blev en fantastisk upplevelse med härlig skid- och snowboardåkning i...

läs mer
Dags att nominera

Dags att nominera

Nominera till stipendier! Varje år delas stipendier ur Bängt Bodéns ungdomsfond ut till personer eller grupper som ”på ett förtjänstfullt sätt...

läs mer
Vårkurs med flera kurser

Vårkurs med flera kurser

Vårkursen den 9 mars i Trosa blev en kursdag med mycket fart, lärande, ledarskap och härlig stämning. Kurserna som erbjöds var ledarutbildningar i...

läs mer