Funktionär
HEM / Funktionär

Funktionär Frisksportläger

Under en lägervecka behöver vi många ideella krafter som exempelvis kan servera fika, bygga en scen, leda pysselaktiviteter och mäta hur långt deltagarna hoppar längdhopp. Alla är viktiga och vi behöver små och stora insatser under veckan. Välkommen till ett härligt funktionärsgäng!

Beroende på hur mycket du hjälper till kan du delta i lägret utan kostnad/till rabatterat pris. Du som är intresserad av att hjälpa till med Frisksportlägret 2024 kan fylla i det här formuläret och berätta vad du vill hjälpa till med! Observera att det är en intresseanmälan, så vi kommer kontakta dig för att bekräfta din intresseanmälan.

Kom ihåg att även funktionärer behöver anmäla sig till lägret i det vanliga lägersystemet på frisksportlägrets hemsida under ”anmälan” (anmälan för lägret 2024 har inte öppnat ännu). Du fyller i rutan om att du är funktionär så behöver du inte betala avgiften när du anmäler dig utan priset räknas ut senare (beroende på hur mycket du kommer att hjälpa till som funktionär).

Innehåll

Genererar Innehållsförteckning

Relaterat
Formulär

Frisksportläger funktionär

Om du är med i en frisksportklubb.
Du kan kryssa i flera alternativ om det är flera saker du kan tänka dig hjälpa till med.
Om du vill hjälpa till inom en kategori men inte vet vad du vill göra där kan du skriva t.ex. "jag kan tänka mig göra lite vad som helst inom barnverksamhet".
Om du inte vet ännu kan du kryssa i vad du tror. Beroende på hur stor arbetsinsats du gör får du olika ersättning. Det hör vi av oss till dig om senare!
Om du inte vet ännu kan du kryssa i vad du tror eller skriva i Övrigt-rutan nedan.
S, M, L etc. Unisex-storlekar gäller.
Exempelvis: "Jag vill jobba heltid men kan bara stanna till torsdag" eller "jag vill jobba tillsammans med (namn)".
Innehåll

Genererar Innehållsförteckning

Relaterat