Kajakcentrum vid forsen

Nu växer det fram ett riktigt forspaddlingscentrum nere på Sandgatan! Kajaker flyttar nu in och om ett par veckor är det dags att börja paddlingssäsongen utomhus.

Skärmtaket som ska fungera som kajakhylla blir verkligen bra! Nu har vi både omklädningsrum och bra förvaring till forspaddlingsverksamheten. Stort tack till Thomas med familj för att vi får göra allt detta på er trädgård!

Snart börjar tisdagspaddlingen utomhus. Hänger du med?

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Vi kommer att ha öppet hus på Lerdala måndagar kl 17-19.30 maj-augusti, ingen anmälan behövs. Det är öppet för medlemmar, nya medlemmar är givetvis välkomna. Vid klubbstugan finns trampoliner, cirkusgrejor, linbana, klättervägg, kanoter, kajaker, paddelbrädor,...

läs mer
Snart Lerdala-säsong

Snart Lerdala-säsong

När vårvärmen kommer startar Lerdala-säsongen. Vi gör i ordning ute och inne. Håll utkik på webben och Facebook för mer info.

läs mer
Vi flyttar till ny hall!

Vi flyttar till ny hall!

Många år har vi haft verksamhet på Tinas Ö. Cirkusen var länge på Gröndal, och till och med en stund i Hänger. Nu flyttar vi all inomhusträning (utom klättring och paddling) till en ny hall. Välkomna till Östboskolan! Bakgrunden till flytten är dels att kommunen...

läs mer