Städdag på Lerdala

Många medlemmar kom och hjälpte till att göra Lerdala iordning för säsongen! Dessutom fick vi en härlig dag med grillning, vårväder och trevligt sällskap. 

Trampolinparken gjordes i ordning och det byttes fjädrar och mattor på de stora trampolinerna. Den stora kåtan restes, och Thomas fick återigen vara den som klättrar upp och tittar ut ur hålet. Mycket löv krattades, både manuellt och med lövblåsen. Inomhus var det ett gäng som städade stugan efter vintern.

Som avslutning blev det grillning, såklart! Det är en del kvar att fixa fortfarande, men nu ser vi fram emot en härlig sommarsäsong på Lerdala. Tack alla som hjälpte till!

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Vi kommer att ha öppet hus på Lerdala måndagar kl 17-19.30 maj-augusti, ingen anmälan behövs. Det är öppet för medlemmar, nya medlemmar är givetvis välkomna. Vid klubbstugan finns trampoliner, cirkusgrejor, linbana, klättervägg, kanoter, kajaker, paddelbrädor,...

läs mer
Snart Lerdala-säsong

Snart Lerdala-säsong

När vårvärmen kommer startar Lerdala-säsongen. Vi gör i ordning ute och inne. Håll utkik på webben och Facebook för mer info.

läs mer
Vi flyttar till ny hall!

Vi flyttar till ny hall!

Många år har vi haft verksamhet på Tinas Ö. Cirkusen var länge på Gröndal, och till och med en stund i Hänger. Nu flyttar vi all inomhusträning (utom klättring och paddling) till en ny hall. Välkomna till Östboskolan! Bakgrunden till flytten är dels att kommunen...

läs mer