Fartfylld forstävling

Den 12 augusti anordnade Värnamo Frisksportklubb tillsammans med Kanotförbundet en forstävling – Värnamo White Water Challenge! Det blev en härlig dag i forsen med deltagare från Värnamo, Växjö och Jönköping.

Tävlingen började med en tidsutmaning där deltagarna skulle ta sig igenom en bana och toucha dunkar i vattnet. Efter tidsutmaningen var det dags för ett heat, där tre tävlande åt gången körde banan samtidigt. En rolig utmaning! Efter regnvädret de senaste veckorna hade forsen mycket vatten. Vågorna var häftiga var det ett par deltagare som fick simma. Den häftiga forsen bjöd också på en härlig vals som flera testade att surfa när tävlingen var avslutad.

I damklassen segrade Oliwia Norrfjärd Wangmo, och i herrklassen vann Arne Sahlberg. I ungdomsklassen respektive gummibåtsklassen var det endast en deltagare vardera, där Joshua Norrfjärd och Benjamin Lönn deltog (och vann).

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Vi kommer att ha öppet hus på Lerdala måndagar kl 17-19.30 maj-augusti, ingen anmälan behövs. Det är öppet för medlemmar, nya medlemmar är givetvis välkomna. Vid klubbstugan finns trampoliner, cirkusgrejor, linbana, klättervägg, kanoter, kajaker, paddelbrädor,...

läs mer
Snart Lerdala-säsong

Snart Lerdala-säsong

När vårvärmen kommer startar Lerdala-säsongen. Vi gör i ordning ute och inne. Håll utkik på webben och Facebook för mer info.

läs mer
Vi flyttar till ny hall!

Vi flyttar till ny hall!

Många år har vi haft verksamhet på Tinas Ö. Cirkusen var länge på Gröndal, och till och med en stund i Hänger. Nu flyttar vi all inomhusträning (utom klättring och paddling) till en ny hall. Välkomna till Östboskolan! Bakgrunden till flytten är dels att kommunen...

läs mer