Vi flyttar till ny hall!

Många år har vi haft verksamhet på Tinas Ö. Cirkusen var länge på Gröndal, och till och med en stund i Hänger. Nu flyttar vi all inomhusträning (utom klättring och paddling) till en ny hall. Välkomna till Östboskolan!

Bakgrunden till flytten är dels att kommunen bygger nya hallar och flyttar om träningsgrupper, dels att vi får mer frihet på Östbo, och möjlighet till fler tider. Hallen är väldigt hög i tak och det finns gott om förvaringsutrymme, så vi ser fram emot att få träna där. Verksamheten vi flyttar är cheerleadingträning, trampolin och cirkus, och vår nystartade luftakrobatikgrupp.

Den 2 december går flyttlasset mot Östbo – och det är ett stort lass. Hör av dig till Olle om du har möjlighet att hjälpa till. Cheerleadingmattor, trampoliner, tjockmattor och annan utrustning ska flyttas. 

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Senaste Nytt

Cheerleading-uppvisning i Sporthallen

Cheerleading-uppvisning i Sporthallen

Söndagen 2 juni kl 15 har Cheerleadingsektionen i Värnamo Frisksportklubb sommaruppvisning. Kom och titta på våra fantastiska lag: Twinkles, Sunset, Twilight, Darkness, Moonlight, Midnight, Blackout, Sky och Shade   Plats: Värnamo Sporthall - Östra...

läs mer
Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Öppet hus på vår klubbstuga Lerdala måndagar

Vi kommer att ha öppet hus på Lerdala måndagar kl 17-19.30 maj-augusti, ingen anmälan behövs. Det är öppet för medlemmar, nya medlemmar är givetvis välkomna. Vid klubbstugan finns trampoliner, cirkusgrejor, linbana, klättervägg, kanoter, kajaker, paddelbrädor,...

läs mer
Snart Lerdala-säsong

Snart Lerdala-säsong

När vårvärmen kommer startar Lerdala-säsongen. Vi gör i ordning ute och inne. Håll utkik på webben och Facebook för mer info.

läs mer