Digitala träffar

Önskar du som har ett förtroendeuppdrag i Frisksport mer utbyte mellan andra frisksportklubbar/distrikt och kanske en inspirationsboost? Varje månad från och med mars kommer du kunna hoppa in på en Zoomlänk där du kan prata med förbundskansliet och andra förtroendevalda och ställa vilka frågor du vill.

Agendan på mötena kommer alltid vara:

  • Lite aktuell information från förbundet
  • Ställ frågor om vad du vill som du undrar över.
  • Lär dig mer eller få inspiration kring ett särskilt tema.

Träffen blir den 15:e varje månad, klockan 18:00-18:45.
Att det är samma datum varje månad är för att det ska vara enkelt att komma ihåg och för att olika personer kanske har lättare olika dagar. På det här sättet blir träffen olika veckodagar hela tiden, vilket kan göra att man säkert kan komma någon gång.

Samordnar träffarna gör Josefin Sahlberg, verksamhetsutvecklare på kansliet. Olika personer kan komma att besöka de olika träffarna för att bidra med kunskap och inspiration.

Kommande träffar:
15 maj 18:00-18:45:
Tema: Förslag till förbundsmötet! Förslag på nytt förbundsprogram och stadgeändringar som rör rörelsegemensamma stadgar presenteras. Vi går igenom förslagen, diskuterar och du kan tycka till. Du hittar förslagen på den här länken.

Du klickar på den här länken för att gå med i mötet:
https://us06web.zoom.us/j/89929696578
(det är alltid samma länk till alla möten)

15 maj 18:00-18:45:
Tema: Förbundsmötet – alla frågor och hur det går till! Senast 9 juni skickas alla handlingar inför förbundsmöten i SFF och FUF ut. På den här träffen går vi igenom alla förslag som kommer komma upp på förbundsmötet och du kan ställa frågor kring dem. Du kan också få all information om du som vill delta på ett förbundsmöte behöver veta – oavsett om du kommer som ombud eller om du vill nyttja din närvaro- och yttranderätt.

15 juli och 15 augusti SOMMARUPPEHÅLL – inga digitala träffar-

15 september 18:00-18:45:
Tema: Fritidskortet – vad innebär det? Regeringens beslut om att införa ett fritidskort för unga 8-16 år börjar gälla 2025. På den här träffen går vi igenom allt vi vet hittills och diskuterar vad införandet av fritidskort kan innebära för din verksamhet.

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Ungdomar på träff!

Ungdomar på träff!

Över Kristi Himmelfärdshelgen den 9–12 maj träffades 25 ungdomar för en helg av roliga aktiviteter i Frisksport Motalas klubbstuga vid Vättern....

läs mer
Nominera ledare

Nominera ledare

Nominera till stipendier! Varje år delas stipendier ur Bängt Bodéns ungdomsfond ut till personer eller grupper som ”på ett förtjänstfullt sätt...

läs mer
Lätt att göra allemansrätt!

Lätt att göra allemansrätt!

Det ska vara lätt att göra allemansrätt! Ny satsning om allemansrätten ska göra att fler ska veta vad som gäller i naturen. Allemansrätten är en...

läs mer