Solig friluftshelg!

Den 24-26 maj samlades 75 deltagare mellan 4 och 80 år för friluftskommitténs friluftshelg utanför Värnamo. Helgen bjöd på paddling runt de många öarna och även en utflykt till naturreservatet Rusareboäng. I övrigt fylldes de fria aktiviteterna av trampolin, fotboll, discgolf, bastubad och tipsrunda. Många njöt av det fina vädret på den lilla campingen runt klubbstugan.

Samuel Lindqvist, Trosa FK, åkte från Vagnhärad till träffen och det var fullt i bilen med tält, hängmattor och hela familjen i bilen.
– Det har varit fantastiskt. Det har varit så enkelt och kravlöst, man har bara kunnat komma precis som man är. Barnen bara hoppade ut och började leka direkt. Det är första gången vi är med på ett Frisksportarrangemang utanför vår klubb. Vår son såg annonsen i Tidningen Frisksport. Det var så vi hittade hit!

Deltagarna kom från Norrköpings FK, Trosa FK, Motala FK, Jönköpings FK, FK Sjö, Värnamo FK. Friluftskommittén är nöjda med helgen och hoppas ordna något liknande nästa år. Kanske har någon en fin plats att tipsa om?

SÖK BLAND NYHETER:

HÅLL DIG UPPDATERAD

Fler nyheter

Fritidskortet införs

Fritidskortet införs

Fler unga ska ha tillgång till fritidsaktiviteter! Så tycker regeringen, som nu inför ett "fritidskort". Det handlar om ett slags värdekort som alla...

läs mer
Digitala träffar

Digitala träffar

Önskar du som har ett förtroendeuppdrag i Frisksport mer utbyte mellan andra frisksportklubbar/distrikt och kanske en inspirationsboost? Varje månad...

läs mer
Alkohol krymper hjärnan

Alkohol krymper hjärnan

Även små mängder alkohol får hjärnan att krympa. En ny rapport om alkohol och hjärnan visar på ny forskning som belyser sambandet mellan alkoholbruk...

läs mer